Rističević: Ponoš živog Vučića ne može da pobedi

Poslanici Skupštine Srbije o izmeni izbornih zakona

Ostavite komentar


  1. Rističeviću, da ne bi pričao gluposti neka ti neko pročita Aneks 1A Dejtonskog sporazuma u vezi ograničenja vojne opreme i naoružanja u državama potpisnicama sporazuma. Drugo, u aktu MO iz 2017-te navodi se u metak šta je i kada uništeno ili onesposobljeno za upozrdbu. U navedenom dokumentu piše da je to realuzovani 2003 i 2006-te a tada je Koštunica bio predsednik Vlade a MO dr Stanković. Dakle tu Ponoša nema. Treba znati da uprava za snabdevanje nije u nadležnosti GŠ već MO i Vlafe. Prema tome, Rističeviću ti nemaš pojma o poslovima MO Vlade jer ti je Vučić stavio konjski oglav na glavu i gledaš tamo gde ti on dozvoli.

  2. Predlažem da narodni poslanik Rističević pročita akt br 3154-8 od 08.12.2017 MO Sektor za materijalne resurse i da se posle toga javno izvine gospodinu Ponošu.

  3. Gero ČA
    02. februara 2022. u 18.44
    Možda može da pročita, ali da razume, nikada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.