RSE o francusko-nemačkom predlogu: Bez pomena priznanja i članstva u UN

Ostavite komentar


  1. Па шта је поштовање територијалног интегритета него признање?? Па ко је писао овај текст

  2. Ja sam za da im se da stolica u UN čim se stohiljaditi Srbin vrati na Kosovo, a da ih priznamo kao nezavisnu državu čim se vrati i dvestohiljaditi Srbin. To su lako merljivi kriterijumi koji ne mogu da se tumače kako kome odgovara.

  3. Prvo primena svih do sada zakljucenih Rezolucija I Sporazuma I garantovanje teritorijalnog integrated Srbiji a ne Pokrajini Saksoniji pardon tkz kosovu.Evropska zajednica opet pokusava da namece I podrzava odvajanje dela nase territories a puna usta demokratije I medj, prava.Oni su stvorili sta su hteli pa I nek zavrse Ali bez nas .Naravno uz demokr. principe kojih se drze kad I’m treba..Pa se cude zasto sve manje ljudi zele u tu njihovu Evropu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.