Rusi čekaju diplomatski status, Srbija vojne avione

* Status Centra nema veze sa isporukom ruskih aviona, jer Rusija ima propagandni, politički i ekonomski interes da ih dopremi u Srbiju, tvrdi Aleksandar Radić, sagovornik Danasa
Status Rusko-srpskog centra ni juče nije bila tema na sednici Vlade uprkos višemesečnim najavama Ivice Dačića

Ostavite komentar


  1. dačić je uvek više gledao interese rusije, nego srbije. svakako on je srpska sramota.

  2. Behu li to oni avioni što, već godinama, stižu za nekoliko nedelja? Sa ruske strane se pominje kraj ove godine.

  3. Od Rusko-Srpskog humanitarnog centra sa statusom diplomatskog imuniteta,nema ništa.Realnost je Srbija u NATO alijansi,sviđalo se to nekome ili ne,.nema neutralnosti bez vojne i ekonomske nezavisnosti,pa pobogu ne postoji ni jedna jedina država u U.N. koja je zaista vojno potpuno neuatralna,uključujući i Švajcarsku,Lihtenštajn,luksemburg,San Marino i Vatikan.Dosta sa fantazijama ,Srbija po hitno treba da aplicira u NATO alijansu,KAKO BI ZAŠTITILA SVOJ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI.

  4. Kako je vlada SNS-a potpisala SOFA sporazum 2014. i IPAP ,2015. sa NATO paktom 2014.!?Oni mogu slobodno da vrsljaju po Srbiji kao da smo im prava kolonija!Sada nema potrebe da Srbija ulazi u NATO jer NATO odavno "stiti" Srbiju u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.