Ružić: Isti su nam i Janković i Jeremić

Čabarkapa: Jeremićev klub je azil za izdajice, tako da ne vidim nijedan razlog da on može da bude alternativa glasaču SPS
Kako će se socijalisti u kampanji postaviti prema opozicionim kandidatima

Ostavite komentar


  1. Ruzic se obicno ubaci u medije kada indirektno nekome treba poslati poruku,pa tako ako se za nekoga moze reci da je Trojanski konj,onda je to on.SPS nema hrabrosti da Vucicu u lice kaze sta planira i hoce,vec ce to uraditi putem izjava u medijima i trojancima.SPS je jedna od najlukavijih stranaka na politickoj sceni Srbije.Pitanje je samo za koju cenu i kada ce okrenuti ,ledja Vucicu.

  2. Mi socijalisti nemamo svog kandidata. Ja za Vučića i nazdne ne glasam. Dakle, za dve do tri godine bićemo opozicija. I to jedina jer SNS neće postojati.

  3. Očigledno je da je Branko Ružić samo sredstvo kojim SPS provocira preostale partije, nevažno je je l““ su opozicionog ili vladajućeg karaktera. Nema tu kampanje funkcionera SNS-a, jer se ta partija još ne izjašnjava, ne pre raspisivanja predsedničkih izbora, već Vuk Jeremić čini svojom nametljivom kampanjom da to tako izgleda

  4. I vi se niste promenili jos od vremena koferceta. Isti ste. A posto su ova dvojica isti, birajte kome cete prvo da glancate cipele, posto vi volite takav pristup. Pozdrav Ruzicu!

  5. Jedna od retkih stvari u kojoj se slažem sa Ružićem, i Janković i Jeremić su isti. Nista nisu uradili za ovu državu, i jedan i drugi su obogatli na našoj grbači a da prstom nisu mrdnuli.

  6. SPS ima svoje lajavce a jedan od njih kaze ono sto Dacic misli a nece da kaze javno ….jedan je Ruzic , a drugi Bajatovic…i sve kazu…jasno i glasno

  7. Dovoljno je to što podržavaš Nikolića da te shvatimo, razumemo, pa i da ti pomognemo ako možemo. Sve što kažeš odnese vetar, ali ono što radiš… to nije nimalo lepo, a neki od nas pamte.

  8. Ako je i od Ruzica previse je,Jeremic je za doticnog pravi gospodin kome treba da oda postovanje.Pustite narod da sam odluci za koga ce da glasa na izborima za predsednika.Sto se mene tice siguran sam da necu glasati ni za kandidata SPS-a ako ga bude,jer doticna partija nema svoje ja,niti za kandidata SNS-a bez obzira ko ce im biti kandidat.Protiv sam rekla,kazala i niskih udaraca kojima su sklone obe partije.Politicka scena,na zalost u Srbiji podseca na rijalitie koji mnoge u nasoj zemlji iritiraju.Savet je politicarima da puste jadni napaceni narod da sam odluci za koga ce da glasa .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.