Ružić: Kriminalizuju me povezivanjem s Belivukom, da nije opasno bilo bi smešno

Ostavite komentar


  1. Ružiću, nemojmo da se foliramo? Možda Vi o sebi imate visoko mišljenje ali, nažalost, ništa se ne razlikujete od onih navijača, koji se makljaju motkama i ruše sve oko sebe. Možete da konkurišete za ravnopravnog člana i da budete „zvezda“ u nekoje od „kultnih“ emiija kakve su „Zadruga“ ili „Parovi“. Školovani ste ali je u vama ostala estrada, kojoj više pripadate nego politici.

    1. Bravo Zorane. Recite mu gde mu je mesto i kako ga ljudi dozivljavaju,a tek njegovog gazdu Dacica..lhudi se smeju i placu u isto vreme kada ih vide.

    1. Ma kakav krimos, tipican partijski parazit. Sprema sina da nasledi parazitiranje na drzavnom pojilu. To su vec porodicni poslovi, da ne kazem klanovski

  2. Nema problema druze Ruzicu, znamo mi da vi pripdate klanu Sarica i Mise Banane. Sram da bude one medije koji vs mesaju sa Janjicarima. Usput, ma koje medije mislite, postoje samo Danas i Politika kao mediji u Srbiji. Nisam primetio da vas tamo neko mesa. Ostale tzv novine su licni bilteni Aleksandra Vucica, njihovog glodura. Sto se njemu ne obratite ?

  3. Svi ste vi povezani sa svim tim kriminalcima. Pouzdano znam da je Aca Rošavi, najbolji drug malog Danila, rame uz rame sa Belivukom, rušio Savamalu. Bagro jedna mafijaška, pobegoše nam najobrazovanija deca zbog vas i onih nabildovanih debila.

  4. Poštovani Ružiću,
    nemrno ne kažem gospodine, jer to ne zaslužujete…Vaš nadmeni stav iritira sve okolo, a naročito prosvetne radnike, koji u svakoj rotaciji Vlade dobiju goreg ministra…Vaše izjave su obične tirade, jer nema mogućnosti da se sukobe mišljenja…Tako da ste ZA SADA u pravu…

  5. Kompletan sps je jedna stara mafijaska stranka. Svi su povezani sa nekakvim investitorima koji su stekli bogatstvo pranjem novca itd

  6. Vučević je rekao;neki ministri(ne neki ministar),pa sada nagađaj ko bi to mogao biti?Izgleda da si se i ti koprcnuo,Strfanović se poklopio,,ko bi tu još mogao biti..?

  7. Zasto ne ostave coveka na miru vidite da nezna a verovatno i ne pamti nista.On nije odavde.

  8. Potresla se sva Jevropa…!! Zahvaljujuci organizovanoj akcionoj grupi, nasih glasnogovornika-patriota….i bezbednosnih cimbenika…

  9. Svojevremeno sa navijacima si skandirao „Vucicu p…..“. Izgleda da si na to zaboravio.

  10. Vi drugari iz SPS-a jos uvek bastinite i krckate svu onu vlast i moc koji je imao onaj Nas bata Sloba.iz 90-tih.
    Osto vam je bata Mrka i bata Dacic.
    Drzi se Ti bata Vucka on Ti je nakraju dao tu poziciju gde tu jesi.!!!
    A onda cete zajedno da propadnete i da placete!!!
    Stranka ti se raspada a sve sto je trulo treba i da padne.
    Sad Vi SPS funkcioneri jurite za svojim licnim zadovoljstvima.
    Vucic vas razume i trebace Vam kad bude stani pani.
    Vrana vrani ne vadi oci!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.