Ružić: Ne verujem da će Nikolić biti kandidat

* Aktuelni šef države ne bi to ni bio da nije bilo glasova SPS * Opozicioni kandidati koji su prerano "zakukurikali" postaju svesni da će metaforički "završiti u supi" * Politika Jeremića svodi se na nivo salonskog promotera politike DSS-a iz vremena Koštuničinog impotentnog nacionalizma
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije govori za Danas o predsedničkim izborima i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Знате ли кад оно у сјајном филму "Полтрон" Столе Аранђеловић каже Цвијановићу (који такође сјајно глуми полтрона) отприлике овако: "Ау, па ти си нека велика битанга!"…Паде ми то сад на памет…

  2. Nije cudo sto Ruzic kevce uz Dacica. Dacic bi ponovo na mesto premijera, a Vucica da skloni u stranu. Ali zato je cudno sto i predsednistvo SNS peva istu pesmu.

  3. Ružić, jedan od većih krimosa u SPS-u, Koštunicinu politiku naziva "impotentnim nacionalizmom", a sprovodi Vučić-Dačićevu politiku prroduktivnog kolaboracionizma.
    I neobično je da "kus peto-pile doveka", koje nit može da kukuriče, niti pijuće, kokodače o drugima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.