Ružić: Realistično je da socijalisti podrže Vučića na predsedničkim izborima

Prvi potpredsednik Vlade i potpredsednik SPS, govori za Danas o izborima, SPS-u, opoziciji i Draganu Markoviću

Ostavite komentar


  1. Školski sitem će brzo krenuti u redovan rad,u Borči je oštampano 150.000 majica sa natpisom da smo 15.maja pobedili Koronu(valjda po drugi put,ili je svake godine po jednom pobeđujemo?).

  2. Realno je da se ti više ne baviš politikom a ipak se baviš. Ovde si napisao ceo raman i vidi se da si veoma usmen. A koliko si pismen i to se vidi.

  3. Kako su jadni ovi iz SPS-a..napravili su rijaliti partiju od partije sa tradicijom prvo ulaze sa bahatim krimunalcem palmom u koaliciju a sada podržavaju vušiča da ih ne bi hapsio i isterao iz vlasti kakvo nepoštovanje sopstvene partije

  4. Logično je da ti podrži Partizan kao što Vučić podržava zvezdu, a ti Dačić ste prodajne duše zato neću glasati ni za Sns-ovca niti za vas. Glasaću za Tadića osvedočenog Partizanovca.

    1. Lepo ja kažem da ne treba svaki čovek da ima glas ili bar da ne vredi svačiji glas isto. Ne dovodim u pitanje to što ćete glasati za Tadića, već razlog zbog kojeg ćete glasati za njega.

  5. Izdali bi vi i Vucka kao i naivnog Tadica da imate drugu mogucnost. Ovako se utopite u SNS jer ste bez nje velika NULA…

    1. Upravo si napisala ono što mislim vrlo brzo će otići da političke scene i totalno će nestati jer niko više za njih neće glasati. To je najprevrtljivija politička stranka i oni su svesni kad ne budu u poziciji neće ih nigde biti kaže:

      Realno

  6. Ovo je dokaz da su upali u klopku koju im je av spremio plasirajuci aferu sa palmom. Sad i da hoce nema nista od njihovog predsednickog kandidata vec samo mogu da budu u milosti velikog manitua.

  7. Ne uopšte nije realistično da socijalisti podrže Vučića, to je nužnost jer u protivnom su i jedni i drugi gotovi. Koga više zamajavaju !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.