Ružić: Sa SNS iznad 50 odsto

Ostavite komentar


  1. Ako će SPS i SNS dobiti najviše glasova (SPS ispred SNS) što SPS ne izađe samostalno, što se krije iza leđa SNS, a očekuje uspeh.

  2. Išli slon i mrav preko mosta i mrav reče slonu: Batice vidi al se most drma od nas dvojice.

  3. Mozda u Pinosavi, Zucama, Resniku ali ne na Vracaru, Starom Gradu, Savskom Vencu, Novom Beogradu, Cukarici, Paliluli….To ce da boli.

  4. vi iz kruga dvojke ste mnogo simpaticni, ali vas je malo.. verujem da si sisao sa nekog crnogorskog ili bosanskog brda i u odnosu na gradjane beogradskih naselja koje si pomenuo si niko i nista..lenjivac koji je nasao da vredja postene i vredbne gradjane ..

  5. Hoce li i u Beogradu, kao sto rade u manjim gradovima pretiti, ucenjivati i placati glasace? Ili ce preduzimati jos gore mere, kao sto se desavalo na predsednickim izborima? Zato sto su posle predsednickih ovi beogradski izbori za njih veoma vazni. Nece biti te svinjarije koju nece primeniti ne bi li ih po svaku cenu dobili.A SNS, kao i svaka druga "porodica" guta sve manje od sebe, pa tako nestade i SPS.

  6. bozemeoprosti ali pravicemo mi debelog juznoprugaskog sopstvenika od blata! IZRAZITO antipatican stvor !!

  7. Ružiću,razmislite da ugasite stranku i pređete kolektivno u SNS. Vaša stranka i tako više ne postoji jer je vaš jedini program podrška Vučićeve politike,dodvoravanje Vučiću,trgovina sa Vučićem.Ima li bilo šta što vi radite a da nije u službi SNS-a ?

  8. Neka ovaj bude zajednicki kandidat za gradonacelnika. Bice fijasko!
    Redak zver antipatican do bola….

  9. Jeste odista antipatican kao i svi ostali koji provociraju javnost svojim takozvanim izjavama. Ali, eto, dokopao se fotelje, automobila, vozaca, sejretarica, obezbedjenja i benefita u novcu. Na sve to ima jos i botove. Sta ocekujete vise od novokomponovanih politicara u Srbiji? I na sve to se sa smeskom na fotografiji oglasi da ce ONI da pobede. Jer spiskovi glasaca su "besprekorni" kako je izvoleo ironisati. Ja inace mislim da bi njemu licno pristajala drugacija rec od antipatije. Ali ako tu rec napisem, odbice mi administratori komentar. Ni za ovaj nisam siguran.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.