Šabić: Vlast podržava atmosferu linča

Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, govori za Danas o učestalim pretnjama smrću koje dobija

Ostavite komentar


  1. Pa kada se Šabić nije obratio nadležnima kako očekuje da se nešto preduzme? Na osnovu tw i fb objava?Imali smo drastične primere u objavama na društvenim mrežama pa je ćutao? Ko mu daje za pravo da etiketira ljude izrazom „mreža botova“ i neki tabloidi? Očito je kako deli građane i da politički deluje

    1. Koleginice Milijana ne idite za Italijana vec dodjite u nasu stranacku menzu da vas pocastimo za ovaj izvrstan komentar. Nasu mrezu niko ne sme da dira pa ni Rodoljub Sabic i pored toga sto mu je to posao. Zato za nase najbolje komentatore uvek imamo najbolje tople sendvice. Nakon dugog dana napornog komentarisanja voleli bi da vas ugostimo. Mora da ste ogladneli.

      1. Topli sendvici za gladne koje je Vucic proizveo sankcijama, ratovima, smanjenjem plata i penzija i pre svega ukidanjem slobode!Nemam dalji komentar na robove i botove podjednako!

    2. Ko? Pa stvarnost. Evo dans smo saznali (satelitsko snimanje nekretnina) da u nas zapravno ima 5 miliona „bespravnih“ objekata (nisu ukljiženi)…. a ko je za to kriv? Šta kriv je glasnik? Ili institucije države koje 30 g nisu radile svoj posao!
      Eto sve je tako u nas. Javni tužioci se ne bave svojim poslom, policija ako i nešto uradi, slede sudije, koji nemaju nameru da se bave svojim poslom….

    3. O čemu pričaš Milijana. A one koji uznemiravaju Vučićevu kćerku, Vulina, Brnabićku ili Jorgovanku nađu odmah. I strpaju u zatvor. Onomad su jednog nesretnog čoveka strpali u ludniucu i tamo je umro.

    4. Miljana, a tvoj predsednik moze da koristi izraze: Kreten, glupan, idiot, izdajnik, lopov bez dokaza…..Jos predsednik, koji treba da je najbolji od svih covek za primer.E Mjljana da li te je ikada sramota sto ne koristis mozak

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.