Sabor SNSD: Dodik reizabran za predsednika, Dačić: BiH neće biti muslimanska država

Ostavite komentar


  1. Dačiću, znaš li ti šta je to SPT? Za taj SPT kompanjoni kratkog lažova, Dačića, su dobili hiljade godina robije u Hagu, naziv loši momci i još gomilu “ najfinijih“ epiteta u svijetu, svijetu filma i onako! Naravno sav taj šljam i đubre treba nekako oprati – naravno preko leđa Bosne i Bošnjaka neće moći. Kratki može samo da laže po svijetu i da mu se smiju kao dvorskoj ludi sa dvora vožda Vučića!

    1. To što su „kompanjoni“ Dačića dobili hiljade godina robije a kompanjoni Alije Izetbegovića ni dana, ne može da nas zavara. Ni vas muslimane, danas Bošnjake, ni nas Srbe. Znamo mi, i jedni i drugi, kako je sve počelo i ko je hrteo rat. Naravno, taj isti, kome je rat odgovarao, smatrao je da će u tom ratu ginuti samo Srbi, kao u vreme „vakta“ kada je Alijin „babo“ bio „hrvatsko cvijeće“. Dačić ne laže on govori ono šzto je suva i sušta istina. BiH nikada neće biti muslimanska država. Ne zato što mi Srbi mrzimo muslimane već, zato što vlasnici Bosne i Hercegovine nisu samo muslimani već i Srbi i Hrvati a današnjim Bošnjacima to nikako nije jasno niti hoće da se pomire sa tom činjenicom.

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.