SAD na lošem glasu zbog bombardovanja i Kosova

Istraživanje Instituta za evropske poslove pokazuje da polovina građana Srbije smatra da je Amerika neprijatelj

Ostavite komentar


  1. Tačno je da su SAD omražene u srpskom narodu, ali ne samo zbog KiMa.
    Da podsetim na njigovu sramnu ulogu u pogromu srpskog naroda u Krajini(Bljesak i Oluja), velike zasluge za bosanski rat (odbacvanje Kutiljerovog plana, Merkale, bombardovanje srpskih teritorija po Bosni), a tek onda dođu sadistička iživljavanja u Rambujeu, bombardovanje svega u Srbiji, ubijanje deca (samo u malom mestu Murino u CG je ubijeno troje dece u po bela dana.).
    Dugačka je lista njihovih zasluga za vrelu ljubav prema njima.

    1. Zasto ne citas malo historiju, mislim internacionalnu ne vasu Srpsku historiju koja kaze da ste nebeski narod pa tek tada ces da svatis zasto vas je Amerika bombardovala, vi niste imali pravo da gadjate na nevine ljude, dece…itd. Vasa politika tada je bila sovinichka politika i nista drugo, ali ne moras da me verujes samo gledaj nezavisne novine UN ili UNHCR i lako ces naci istinu.

  2. I dan danas USA vodi izricito anti-Srpsku politiku i radi na unistavanju drzave Srbije i SRpskog naroda u cemu joj zdusno pomazu UK, Nemacka, Francuska i ostali zapadni sateliti. Ja se kladim da je preko 90% Srba protiv americke kolonijalne i GENOCIDNE politike koju su sproveli nad Srbima. Ovo im Srbi nikada ne trebaju zaboraviti a ni oprostiti!!! Sto se tice medija oni prenose zapadne vesti i NE MOGU nasyuprot svemu da promene svest Srba!!! Previse je srpske krvi proliveno za tako nesto ! Sto se tice Srpskog KiM to je pokusaj pljacke stoleca a traze da se Srbija odrekne svoje teritorije da bi oni oprali svoje zlocine pod ruhom demokratije i ljudskih prava, dok celo vreme pomazu i obucavaju teroriste. Ona stara demokratska Amerika vise ne postoji, oni nikada ne bi podrzavali teroriste i postavljali zlikovce na vlast. A g, Server moze i dalje da trubi i siri geleksovu propagandu, ISTINA se NE MOZE sakriti!!!

  3. Ma znaju oni da mi njih ne volimo nego se samo foliramo jer smo pobeđeni u ratu. Oni to nikada neće smetnuti sa uma kao što mi nećemo da su nas osakatili za vekove vekova. I uvek će se zbog toga truditi da budemo u blatu i nestanemo jer ako slabiji neprijatelj ojača, pridruži se drugom neprijatelju.

  4. Sve osim mržnje perma prema SAD, ali ne neke virtuelne, neutemeljene i umišljene mržnje, već one razložne, koja proističe iz činjenica i konstantnih postupaka SAD, bilo bi ravno nekoj nenormalnosti, nekom protivprirodnom bludu. Zašto je bilo kome, netrpeljivost prema SAD, koju, sasvim sam siguran, duboko u sebi nosi barem 70% ljudi, čudna? Sve dok je tako, znači da smo još uvek normalan narod. Sve ostalo bi bilo znak da smo“pukli“. I kao pojedinci, i kao narod.

  5. u ovom tekstu rec je tome kako srbi bas ne ljube mnogo ameriku ( njenu politiku i politicare) a ko danas u svetu voli sad. koliko samo ratova od 45-te stoje iza nje, koliko rusenja vlada koje joj nisu odgovarale. ameri su sami sebe proizveli u lose momke. oni to sa dolarima nekako krpe ali istina o njima ne moze se sakriti ni dolarima. oni jesu losi momci i to ne od bombardovanja srbije nego oduvek samo su to vesto krili. vise ne kriju i njihova “posebnost“ i jeste u tome da misle da mogu svaku zemlju da bombarduju samo ako jastrebovi nato pakta tako odluce. to nije buducnost. ni sad-a ni sveta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.