Više od četiri sata zadržana na prelazu po naredbi MUP: Rada Trajković ne može da se vrati u Srbiju sa Kosova

Ostavite komentar


  1. A zar se profesionalizam moze i ocekivati od ovakve vlasti.
    Pa pre ce Kosovo postati normalna drzava sa Kurtijem, nego mi sa Vucicem, Vulinom, Gasicem, Brnabickom, Malim i ostalim clanovima cirkusa.

  2. Samo napred Rado, verujem ti i ja kao i svi moji prijatelji. Dosta je jednoumlja dajte da se čuje dijalog, da se čuje druga strana… Samo napred Rado!

  3. E pa ne moze plata i funkcije na Kosovo, a Spacirung po Beogradu.Ima previse takvih u Srbiji

  4. Ja samo želim da znam da li je ova gospođa učestvovala u jogurt revoluciji i koga je ona tada podržavala kada se je sve ovo zakuvavalo.

  5. Uvek je tesko preci sa okupirane teritorije na slobodnu. Nikad se ne zna da li si na spijunskom zadatku za okupatora.

  6. Neka uzme državljanstvo Kosova ili Albanije i njihova dokumenta i biće rado viđen gost u krugu dvojke , a može i da otvori burekdžinicu i pravi klakere sve regularno .

  7. Ako je Kosovo Srbija na osnovu čega je zaustavljaju. Ili se to Vučić iživljava na neistomišljenicima. Diktatura čista.

  8. „…i nakon toga pošla sam da pitam o čemu se radi,…“ Da ti nisu nasli u kolima primerak Danasa? Stvarno ne znamo sta bi drugo moglo biti…

  9. Jos jedan razlog da se bolesnik zatvori u mentalnu bolnicu i baci ključ.
    Došla vremena Causeskua.

  10. Ne znam sto se i dalje bavite politikom, narusenog ste zdravlja, a nista protiv sile ne mozete, i tako se silom vlada godinama..tu se nista nije promenilo od ‘ 45.te.

  11. Proradio njegov mali šengen…? Sloboda kretanja samo za podobne, prema prijateljskom jugu…inače, „eu nema alternative“…

  12. Sremac: Kakve veze imaju plata i sloboda kretanja ? Po tvojoj logici odmah izbaciti iz Srbije sve strance koji po njoj spaciraju. Da li si glup ili si bot ?

  13. Prvo sada je videla kako je drugim srbima kad zele na KiM,drugo ako joj je potrebna insulinska terapija pa zatvorenim srbima je takodje potrebna neka malo razmislja o svim srbima a ne samo o sebi.

  14. Прво за Сремца , не паметуј када памети немаш а друго и ако је прекршила неки закон то јој треба јасно саопштити јер има право на то а ако није пустити је да се нормално креће по Србији као њен држављанин !

  15. Ali biće da niste dizali galamu kada kosovske vlasti ne dozvoljavaju sportskim ekipama da se vrate kući u Mitrovicu. Mnogo ste se uzbudili i uzbunili zbog Rade a za decu vas boli uvo. Eeeee moji dušebrižnici.

  16. Зар гђа Европска представница Срба не живи на Косову и Метохији?

  17. Žalosno je to da se bolesniku ne dozvoli da se leči u Srbiji. Ona živi dole i najbolje zna šta se događa dole. Zašto bi ona bila izdajica, jedna ugledna doktorka.

  18. Ja primam insulin i nikad na put ne idem bez terapije . To znaju svi koji su na insulinu. Tako da sumnjam da je gospođa krenula bez terapije . Nego treba da bude što bombastije

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.