Sagovornici Danasa: Mural Putinu – Vučićeva lojalnost ruskom lideru

O muralu predsednika Rusije u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Da to malo bolje pogledamo , Vucic radi kao i vi za istog poslodavca (Globaliste a to nije rusija) Corovicka bi trebala da porusi spomenik njenom zemljaku (hitlerom vojniku ) pa onda da pise naredjena st da se rusi u Beogradu. St se tice blagostanja sto donose Engleska i Amerika to su da necete znati koji vam je pol dijete dok se ono samo ne izjasni dali je musko ili zensko ili nesto trece , kod vas su vec na vlasti ako me razumijete ,

  2. Posle Putina i Mladica, predlazem da beogradske ulice krasi i mural Hitleru.

  3. Ovo sto Rusija cini Ukrajini je veoma slicno onom sto je totalitarna komunisticka Jugoslavija cinila u Sloveniji.

  4. Vučić i njegov pevač Dačić vode Srbiju u propast. Nikakvu podršku mi nemamo od rusa i kineza oni nas cAMP ickoriscavaju.
    Mi smo samo njihova kolonija. Ako ovako i dalje vlada nastavi i suprostavlja se slobodnom svetu propali smo. Dosta je više patimo već od 80 tih godina

  5. Nekada se znao izjasniti (sto za jednoga). Gde je bre zapelo Vučiću? Prijatelj ti ostade samo sa Laktašenkom i Lukašenkom….

  6. Nije njegova lojalnost, već zahvalnost, ako hoćete i lojalnost 80 posto stanovništva Srbije zbog sprečavanja proglašenja Srpskog naroda genocidnim, odbrane KiM, odbrane RS i još mnogo toga. Hvala Bogu ima nas mnogo više nego vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.