Šaip Kamberi: Premijerka Brnabić je iznenađujuće netolerantna

Opozicioni narodni poslanik u Skupštini Srbije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Bila je Ana Brnabic koliko-toliko tolerantna, dok se nije prikljucila patriotskoj SNS stranci i postala kucni ljubimac njenog shefa AV.

    1. Zahtev da Kamberi bude vodja opozicije pokazuje koiko slabu opoziciju imamo.Drugo taj covek se otvoreno zalaze za pripmjanje juga Srbije KiM a onda Albaniji..To znaci da i nasa opozicija se zalaze za cepanje Srbije.

  2. Smesno je kako vec u drugom intervjuu Kamberi licemerno izbegava da odgovori na jednostavno pitanje, zasto je u Bujanovcu formirana jednonacionalna albanska vlast koja diskriminise Srbe i to uz mesanje iz Albanije i zasto on sve to podrzava dok istovremeno kuka o diskriminaciji Albanaca i za Albance trazi ono sto on i njegovi nece da obezbede Srbima u Bujanovcu. Ako je ovako u centralnoj Srbiji, kako li tek Albanci diskriminisu druge kada se radi o Albaniji ili albanizovanom Kosovu. Naslusali smo se albanskih prica o „ugrozenosti“ i jako dobro znamo sta je sustina tih prica.

    1. Prvo ako traže presednika opštine ili presednika skupštine opštine i polovinu direktorata onda nije čudo da nisu u vlast.
      Drugo lepo čovek reče da on ne vlada u Bujanovac već partija PDD.
      Treće od kada postoji opština kao multietnička srbi su bili na vlasti zajedno sa albancima osim ove zadnje.

  3. Zaista, jeste Brnabic bila netolerantna, ali i g. Kamberi je sa govornice brutalno vredjao, kako Srbe tako i Vladu i drzavu. Tuzno je bilo gledati.

  4. Ako je sve tako kao što pričaš, nema problema, iseli se u Albaniju, tamo će ti biti 1000% bolje -i ne bi te nervirala neka Brnabićka! Srbija nije nikome zabranila iseljavanje pa neće ni tebi.

    1. Ma, hajde…Kakav bezobrazluk!Što ne tražiš to od svojih šefova krvavih ruku – Tačija i Haradinaja?!

  5. Ja sam realovac takodje, tako da se u svemu slazem sa gospodinom Kamberijem. Eto, Albanac spasava cast srpskog parlamenta i jedini medju svim tim ulizicama tezi istinitosti i pravdi.

  6. Pa vama su i Albanci draži od svega što je Srpsko verovatno se više prodajte u Albaniji nego u Srbiji.

  7. Nazalost je g.Kamberi u pravu, nema tolerancije i dijaloga.
    SNS je izbacio sve iz Skupstine u Medvedji, a trazi mesta za svoje ljude u Bujanovcu.
    Gdj Brnabic se ponasa primitivno kao njen Mentor, kojeg nevesto kopira.
    Vidimo i osecamo rezultate otudjene vlasti koja traje devet /9/ godina.
    Brinu EU i SAD koji zbog svojih interesa ne reaguju.

  8. Albance treba ukljuciti u sve moguce institucije bilo lokalne bilo regionalne i to odmah to je jefini nacin integracije

    1. Kako ste Vi naivni, mili Bože?! Da li još uvek postoje ljudi u Srbiji koji veruju u ovakve nebuloze?! Pa oni se pozitivno diskriminišu, od države Srbije, već stotinak godina?! To „fino uključivanje“ su iskoristili da proteraju celokupni srpski živalj u jednom dužem vremenskom periodu. O njihovim zločinima i surovosti smo ćutali da ne bi remetili „izvanredne medjunacionalne odnose“. Da ih ne naljutimo?! Vi verovatno polazite od sebe a, po načinu razmišljanja ste, sasvim sam siguran, Srpkinja, za koju su nacija i država nešto što se ne jede ili ne maže na hleba. Mislim da smo iluziju kojom smo se samozavaravali skupo platili. Neki bi se ponovo igrali „bratstva i jedinstva“?!

      1. Ni su bas svi proterani, neki su prodali srpsku zemlju za debeli pare i kupuju po beogradu kuce i stanove. Ne traba zaliti nikog ko je otisao, ti su puni ko brodovi. Ja zalim srbijance i one sto su ostali dole.

        1. Folirantu ili drvo javorovo kada neko placa nesto vise od trzisne cene da bi promenio etnicku strukturu zove se TIHO ETNICKO CISCENJE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.