Samit Zapadnog Balkana u četvrtak i petak u Poljskoj

Ostavite komentar


  1. Evo prilike da srpska delegacije opet napravi neku nepromisljenu provokaciju, gurne prst u oko Kosovu i tome slicno kako bi ih isprovocirali da bi oni onda bacali flase sa mineralnom vodom i na kraju Albanci – zli i zlocesti, a „mi Srbi“ – dobrice? Jel tako to ide? Sta radi propaganda da znamo sto ce se u napred desiti.

    1. Lagali su za flase u Albaniju, nije bio nikakvo flase, ali su se svadjali….Srbija laze zbog toga da nisu imali kamere tada ali svi svedoci tamo kazu da svadje je bilo ali ne gadjanje flase, da bi Albanci gadjali flase bio bi kao bomerang i nemamo nameru da gadjamo, zbog cega da gadjamo, dobili smo Kosovo samo ako su gadjali za Sandjak i Presevsku Dolinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.