Samoopredeljenje: U martovskim nemirima Srbi pucali na mirne demonstrante, Kfor i Unmik nisu reagovali

Ostavite komentar


  1. Albanci bi sada da izmene istoriju i da izbrisu zlo koje su cinili Srbima na Kosovu pre tacno 20 godina. Tesko da tako nesto moze da se “obrise” bas kao sto srpski zlocine ne mogu.

  2. Fakat je: Albanskog življa na KiM je sve manje! Ide ko može! Pita li se iko – zašto?

  3. Ceo svet zna da ste zemlja ratni zlocinca genocidasa rodili su milosevic cubrilovic arkan mladic rankovic legiju sad zlo grupe terorista sto ratuje masakiraju ukraince na donbas teroristicke grupa radoicica sva sta rodi ta zemlja 4 rata tri genocida hiljadu i hiljadu masakirani deca a imaju lice da pricaju i laze pa mrs bre zlo derzava na kosovo ni kao turisti cak i serbski jezik necemo da cujemo oruzavamo do grla samo za vas daj boze jos jedan rad i da vidimo kako sad sta je rat a ne kao 98-99 sa civilima nikad mir sa vama najveci neprinatel ste vi uvek

  4. Nikki duso, uhvati vazduh, tolika recenica bez ijednog znaka interpunkcije. Pretpostavljam da i Albanci, kao i ceo svet, koriste znake interpunkcije. O sadrzaju poruke obavestite kvintu ako smete, a ne portal srpskih nezavisnih novina. Ako vas je strah da obavestite kvintu o svojim planovima skupite hrabrost i pisite kuriru ili informeru, tamo cete dobiti adekvatan odgovor

  5. Sve je pocelo Kada su troje dece, Egzon Deljiu, Avni Veselji i Fljorent Veselji, igrali su se jureći divlje zivotinje.. da ne duzim krivi su srbi…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.