Sanda Rašković Ivić: Srbija trune u senci autoritarnog režima

Ostavite komentar


  1. Izjave pojedinih opozicionih lidera, ocigledno nisu dovoljno ubedljive, i ne uticiu na narod da promeni svoje misljenje o njima i onima koje kritikuju.

  2. Vuk Draskovic: “Nacija je zatrovana i njeno moralno uništavanje traje od 90-tih godina i nijedne minute nije prestajalo. Kada bi dakle Vučić govorio ovo što ja govorim ne bi bio dugo predsjednik jer je većina naroda u Srbiji zatrovana, izvršena je strašna lobotomija i propaganda nad narodom naročito nakon 5. oktobra 2000. godine. Usred NATO bombardovanja Srbije imali smo više ljudi koji su bili za Evropu i članstvo u NATO nego što ih imamo danas. Iako je Srbija zvanično za članstvo u EU i iako ima dosta dobre odnose sa NATO alijansom. Potrebna je jedna duhovna ofanziva, ali mi takve medije nemamo dostupne da se obratimo Srbije i objasnimo joj. Nemamo takve moći da otvorimo dosijee tajne službe sigurnosti i da narod Srbije sudarimo sa zločinima. Kada bi narod saznao istinu bilo bi drugačije, ali je ona zatrpana jer nove generacije vjeruju onome što im se servira. To su priče o herojima, pobjedama i antisrpskoj zavjeri. Na tome se vaspitava nacija”, naveo je Drašković.

  3. Narod nije prevaren narod je saučesnik koji podržava stanje ludila još od devdesetih a to odgovara cilju da se dokopaju ponovo lake pljačke koja im je omogućena nekad sa oružijem bivše države a sad bez oružja tj političkim manipulacijama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.