Šapić: Bilo bi nepristojno da nismo ušli u Vladu Srbije

Ostavite komentar


  1. Šapić: „Bilo bi nepristojno da nismo ušli u Vladu Srbije“

    Vrlo je nepristojno sto ste u Vladu usli sa Ratkom Dmitrovicem – covekom koji je pisao skandalozne ratno-huskacke clanke protiv Hrvata, ubacivao cepanice u vatru gradjanskog rata.

      1. Jura Stublić, Darko Rundek, Mile Kekin, David Urban, Goran Bare, Boris Dežulović, itd…
        Sve Hrvati i divni ljudi.

      2. I Srbi i Hrvati su divni ljudi dok ih Ratko Dmitrovic ne posvadja i svojim tekstovima ne popali

    1. Gospodin Dmitrović je, za razliku od vas petokolonaša i klasičnih izdajnika, služio otadžbini i bio na strani svoga naroda. Hrvati su već bili potpalili vatru tako da nikakve „cepanice“ nisu bile potrebne. Da ne biste mislili da sam pristrasan, kao Srbin, evo Vam izjave Franje Tudjmana: „Da Hrvatska nije htela rat, rata ne bi ni bilo“. Mislim da je poenta u tome što ste vi očekivali da će Srbi, kao i toliko puta pre toga, mirno ići na ritualna klanja i stratišta koje su im Hrvati pripremili. Toga anije bilo pa otud toliko Vaše ogorčenje i razočarenje.

  2. Sad čujem lično od Šapića u Utisku nedelje da je izgubio na izborima i da je SNS sa SPSom mogao da uzme vlast na NB.
    Ali nije.
    Zašto nije i zašto je ovaj „doktor nauka“ i dalje na čelu Novog Beograda?
    Vauuuu, kako si se prodao!!!
    Doktorirao si, prevarantu!

  3. Šapić večeras ni na jedno jedino pitanje nije dao jasan i nedvosmislen odgovor, sve se nešto izvlačio kao tarana iz lonca u stilu „pa, ne znam“, „videćemo“, „to pitajte njega“ i tome slično.
    Sve pokušava da se pokaže kao nekakav šmeker i nenads**iv, a u stvari, samo na sav glas vrišti „ja nit’ smrdim, nit’ mirišem“. Odvratno!
    Stvarno na znam zašto ga je Olja ponovo pozvala u emisiji, kad je bio potpuno isti takav i prošli put. Niti ima šta da kaže, niti hoće da nešto kaže i na kilometar se vidi da strašno pazi da ne kaže nešto što bi posle moglo da mu škodi!

    1. Olja je desničarka.Nikad u njenim emisijama bio neko levo orjentisan ili ne zavisan,stručan.Emisija je bla bla truć.Više nećemo gledati Olju.

  4. Nimalo te ne poštujem kao ličnost….još manje kao političara!
    Medjutim ,,poštujem ,,tvoj oportunizam!
    Video si priliku i zgrabio je!
    Vučko voli da kupuje takve ,,igrače,,!
    I molim te….nemoj više kod Olje!
    Tvoje opservacije su za pinkove i hepijeve zvezdice!
    Tamo ti je sada prirodno okruženje!

  5. Čovek iskoristio šansu da prvi i poslednji put bude „nešto“ u politici, a u suštini ponovo – ništa.

  6. Gledala sam utisak nedelje. Cinjenica jeste da se brzo uklopio u SNS-ovce. Cim je poceo da gubi „tlo pod nogama“ nastavljao je da govori povisenim tonom i da vredja ( napad je najbolja odbrana ). Sapicu svoje ime bolje da si sacuvao posvetivsi se npr. deci i plivanju . Tu bi sigurno imao uspeha i sacuvao bi svoje ime. Ovako izgubio si i ime i obraz.

  7. Degutantno. Zar stvarno misli da smo idioti i da ne vidimo servilnu, ljigavu politiku u kojoj pliva, pa nam priča ovakve gluposti.

  8. Ti si ovim tvoj politički abgažman zauvek završio.Eno ti SRS jel šešelevo tkzv dete ti je šef kabineta.

  9. Tacno tako. To svakako ne bi bilo u redu i politicari moraju biti pristojni a ne samo da se bave kalkulacijama pa kuda ih i kako kalkulacije odvedu ako treba i preko mrtvih, a obicno ih ne odvedu nikuda pre ili kasnije to se i pokaze.
    Postovanje svega je bitna karakteristika svakog politicara, postuj da bi te postovali.
    Uostalom bicete zapamceni kao korektan politicar makar zbog ovoga sto je vazno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.