Šapić – glavni Vučićev adut za Beograd

Izvori Danasa o čestom zajedničkom fotografisanju predsednika Srbije i lidera SPAS-a

Ostavite komentar


    1. Kako Šapić da mu pomogne u Beogradu. Naprošlim izborima nije mogao da skupi potpise na N.BGD. a na glasanju su mu jedva namaknuli 3% glasova. Šapić je svoje završio što se tiče politike, sad samo može da se učlani u SNS.

    1. Da li ste ozbiljni, da se zbog Sapica neko uzburka. Covek ne zna dve smislene recenice da sastavi. Sapic je bio potreban Vucicu da ne bi samo SNS i SPS bili u skupstini, a poznat je kao poltron. Cak su mu pomogli i sa glasovima da se nekako dovuce do 3% glasova.

  1. Sve je to bilo jasno jos 2012. Prica o Sapicu kao opozicionaru je uvek bila za one koji nista ne znaju. Inace, kada se Sapic pojavio u DS-u, to je vec bila faza dekadencije te stranke. Jada nisi morao da znas nisra, bitno je bilo da dibto plivas u bazenu. Ljube ga Djilas i Tadic. Tako se i sada nadam da je ovo zadnja faza ovog rezima. Da se neko uzda u Sapica, to bi trebao da bude kraj

  2. I jedan i drugi će otići u istoriju ako vi beograđani budete pametni. Međutim setih se da sada u Beogradu ima najmanje onih pravih beograđana.

  3. Pre nekoliko godina Sapic je obilazio mesne zajednice na N. Bgd. pa sam imao priliku da ga upoznam.Ostavio je na mnoge od nas veoma negativan utisak.Iako je na zakazani sastanak kasnio pola sata,nije se ni izvinio gradjanima koji su ga cekali I ocekivali da im resi neki problem..Na skoro svako pitanje njegov odgovor je bio da nije u njegovoj moci da resi cak ni najmanji problem,da od grada dobija toliko para da Novobeogradjanima moze da kupi po cokoladu.Cesto puta je ponovio da ne zna sto se bavi politikom kad je vrhunski sportista.Nije cak ni upoznao sekretara mesne zajednice,nije ga ni pozvao da zajedno razgovaraju sa gradjanima.Posle smo shvatili da je to bila njegova promocija pred osnivanje partije Spas.Jednom recju puno me je podsetio na vec poznate politicare koji gledaju samo svoj interes.Nista dobro od takvih ne mozemo ocekivati.

  4. Šapić se dokazao vodeći Novi Beograd, siguran sam da će se dobro pokazati i na nivou Beograda.

  5. Dobar odnos koalicionih partnera je odrziv u zajednickom radu u interesu naroda je znacajan.

  6. Šapa ispušena muštikla! Jel to onaj Šapić što gleda u pod dok pevaljka Lukas vređa novinarku? Ako je taj ura Sns se bliži kraj!!!

    1. Da . . . to je onaj Sapic sto je cekao vise od 2 sata pred vratima Premijerke ( kao “ nas Aca “ pred vratima Putina ) iako su imali u tacno vreme zakazani rdv pa je besan odbio sve ponude Premijerke a “ nas Aca “ ga posle “ vodio “ u kineski restoran da ga odobrovolji ili nesto drugo . . . medju nama . . . gledao sam Sapiceve nastupe u Utisku “ i ( uz veliki napor ) u toj kopiji koja se zove “ hit tvit “ a ostavio mi je utisak obicne “ krpe “ kojom se brisu podovi ili kafane . . .

    2. Moji zemljaci bi nekoga kao „glavni adut“ sto je, nazvali „duplo golo“, ili (jos bolje) „mrtvo puvalo“…

  7. Svako ko je dobro obavljao svoj posao, treba da ostane na funkciji koju obavlja.

    1. Molim redakciju Danas da bar filtrira poruke koje su afirmativne za Šapića. Da ne propušta botovanje nego smislene poruke od inteligentnih bića, bar da imamo sa kime da ukrstimo mišljenja.

  8. Danas je dovoljno slikati se sa nekim eto odmah konstruisanja price kakva ni u snu ne bi bila moguca.

  9. Jbt, na šta ovaj Šapić liči. Nekad je bio gromada, sila… A vidi ga sad… što bi rek’o Šurda“ opuznuo“.

  10. Šapić je na volšebne načine stekao i fakultetsku i magistarsku i doktorsku diplomu. Kao predsednik opština Novi Beograd nije posadio nijedno drvce u ovom moru betona. Broj stanovnike se najbrže uvećava, a broj vozila gradskog prevoza se još smanjio. Nedostaje bar 50 000 parking mesta, stare zgrade se raspadaju, ali kome govoriti.

  11. Meni je mnogo drago sto se Sapic – nas proslavljeni vaterpolista ukljucen u vođenje Beograda i Srbije. Sigurna sam da ima mnogo ideja, koje ce Vucic uvaziti.

    1. Anja, jel’Vi to znate nešto što drugi ne znaju?
      Šapić je predsednik opštine, o kakvoj Srbiji Vi pričate?

  12. Jedna od misterija koje će za mene verovatno zauvek ostati nedokučiva jeste ko glasa za Šapića i zašto.
    Razumem da u njemu jedan deo njegovih glasača i dalje vidi „onog“ nekadašnjeg Šapića, vrhunskog vaterpolistu i sportistu, što ej on oodavno prestao da bude, ali očigledno mu uspeva da se i dalje šlepuje ne nekadašnju slavu.
    Međutim, u vreme njegovih najvećih uspeha ja nisam bio u Srbiji tako da ne padam na to i o njemu sam formirao svoje mišljenje isključivo na osnovu njegovih nastupa u javnosti poslednjih nekoliko godina.
    Meni Šapič ostavlja utisak jednog ne previše inteligentnog , ali zato prilično iskvarenog i nimalo principijelnog čoveka, koji nema svoj stav nego se vrti kako vetar duva i kako proceni da mu se trenutno najbolje isplati. Poslednji put kod Olje bilo je baš odvratno gledati ga kako se veoma trudi da ne kaže nešto „pogrešno“ zbog čega bi mu neko nešto zamerio.
    Čak ni kao demagog i „patriJota“ me nije nešto impresionirao. Fura nekakav svoj „srpski“ fazon, OK, ali baš ništa posebno, od njega sam video mnogo boljih i talentovanijih na tom polju.
    Tako da bih stvarno voleo da mi neki njegov glasač objasni šta ga je tačno privuklo kod Šapića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.