Šapić: Niko nema bolji tim

Ostavite komentar


  1. Instant doktorant, instant političar i instant populista, a nekada sjajan sportista. Od sadai instant stručnjak za besplatne udžbenike i asfaltiranje ulica, istovremeno! To može samo Vučićev igrač, jer je to model koji odvlači glasače od prave smene ove štetočinske vlasti Beograda.

  2. Kako može Šapić da hvali svoj tim kada je jedva uspeo da napravi listu i stavljao je rođake i prijatelje sekretarica da bi napunio listu.

  3. Sapic nikada nece uspeti da dodje na vlast jer je prepotentan sujetan i nestrucan. Pritom za kratak vremenski periodsvoje vlasti povezan je sa mnogo afera i sumnjivih radnji. narod to ne voli

  4. Šapić je bio dobar sportista ali je loš političar. Svako treba da se bavi onom sferom života koja mu najbolje ide, a politiku bolje da ostavi dokazanim političarima iz vladajuće koalicije.

  5. Stvarno se bojim da ne bude neko preplivavanje na sns obalu,jer oni mogu
    da daju ponudu koja se ne odbija,imaju naše penzionerske pare koje ih ne koštaju ništa i nemaju nameru da ih vrate pravom vlasniku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.