Šapić o prioritetima za Beograd: Ima gradova u kojima je zabranjeno da se sami vozite kolima u špicu

Ostavite komentar


  1. Nemam nikakvo poverenje ali me bas zanima da li ce bilo sta uraditi da se stanje u Beogradu popravi. Potpuno je nebitna licnost i stranka bitno je da neko zaista ispuni ono sto govori. Tuzno je na sta lici Beograd !

  2. To su uobičajeni poslovi gradske vlasti. Program je ono što ti Vučko kaže. Ili koordinatori, ako mu odrede.

  3. Molim vas neka prioritet vašeg mandata bude stopiranje građevinske mafije koja gradi gde stigne, ali tako da izmedju zgrada ima samo par metara ili jedba metar, a nigde zelenila, ni parking mesta. Bilo bi lepo imati urbanisticki plan Beograda koji ce biti human, kao nekada sto se gradilo za vreme socijalizma. Zastitite ono malo zelenih povrsina, pogotovo u prigradskim naseljima, opstini Zvezdara, Paliluli, gde je divlja gradnja uzela maha do te mere da to postaje odvratno. Kada smanjite gradnju po principu graditi zaista tamo gde treba, a ne tamo gde se profitira, imacemo i cistiji vazduh i zdravije drustvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.