Šapić potvrdio da će biti prvi na izbornoj listi SNS za Beograd

Ostavite komentar


  1. O njegovoj ličnosti i profesionalnoj prošlosti ne treba puno raspravljati jer teško ćemo naći neku zamerku.Ono o čemu možemo diskutovati je njegov program za Beograd.

  2. Beograde ja ti se izvinjavam što neki misle da si šaka zobi i da svaka vrana može da te pozoba,sačuvaj dušu,kad već nemaš,železničku i autobusku stanicu,kanalizaciju,metro…

  3. Super goreg nisu mogli da nađu njega bi i Šećerovski pobedio.Velika šansa za opoziciju.

  4. Ozbiljan kandidat! To je manje vise ocekivano a mislim i da je pravi izbor u datom momentu- neko ko je vodio beogradsku opstinu i to dugi period vremena.

  5. Šapic je sportista , patriota ,dobar i pošten čovek. Šanse su mu realne u trci za gradonačelnika.

  6. Narod je izabrati onog kojeg smatra da je najsposobniji da bude gradonačelnik. Neće biti sigurno lako nikome, jer je Beograd naša prestonica puna izazova i mogućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.