Šapić: Svaka porodica će uz svoju ‘Beogradsku karticu’ godišnje uštedeti više od 10.000 evra

Ostavite komentar


  1. Ko ce da mi objasni kako da ustedim 10 hiljada ako toliko i ne zaradim.

  2. Nije dobro izracunao, skoro milion evra ce prosecna porodica ustedeti godisnje ako koristi beogradsku karticu, predizborni mapet sou.

  3. Dvoje prosečnih Srba u braku godišnje zarade oko 13 hiljada evra, a sa Šapićevom „beogradskom karticom“ mogu da uštede 10 hiljada evra? Bože sačuvaj šta se za vreme izborne groznice može čuti u Srbiji.

  4. Ne 10.000, vec 200.000 evra dace dr. Gangula svakoj porodici u Beogradu….Kome bude malo, jos toliko… I tako beskonacno..

  5. Vau, svaka cast. Znaci porodica koja ima prihode od 800 Evra mesecno, sto dodje 9600 Evra godisnje ce ustedeti 10.000 Evra. moj glas imas, reformatoru matematike.

  6. Novobeogradske kartice – ušteda 10000 evra!
    Plus Beogradske kartice – ušteda još 10000 evra!
    10000+10000=20000 evra = Crossover (Šapićev)

  7. Ima li ovome kraja,padaće pečeni pilići,bićemo milioneri,idemo na Mars,idemo na Mars….plivaju septičke po Batajnici,Borči,Ovči,na starom sajmištu………

  8. Daj, pa blago meni! Kkako da uštedim 10000 eura a nemam ni pola od toga. Ovakav genije nam je neophodan, kakav Hudini nije mu ni probližno moćan mađioničar.

  9. Kartice i sajtovi sa popustima su hit biznis već par godina. Rade tako što otvorite firmu, onda nađete prodavce koji su voljni da daju popuste u zamenu za reklamu i veći promet (dovlačite im mušterije) i vi zarađujete na procenat praktično bez nekog posebnog rada. Što je veća i poznatija firma koja više uloži u marketing i može više mušterija da „dovede“ onda su i prodavci otvoreniji na saradnju pa nude popste. I sad je Šapić odlučio da (zlo)upotrebi položaj, napravi firmu, javno promoviše i deli kartice i naravno uzima kajmak. Naravno ne on lično, na čelu firme će biti neko od rodbine ili prijatelj. Ima dara za biznis, to mu se ne može zameriti.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.