Šapić: Vladeta Janković bliži mojim nacionalnim stavovima nego stavovima onih koji su ga predložili

Ostavite komentar


  1. E Aco ovaj put izvini. Vladeta je moj kandidat. Vi ste nebo i zemlja,idi budi trener vaterpola,radi sta znaš najbolje!

  2. Vladeta, to beše onaj Koštunicin savetnik koji je čim su došli na vlast kritikovao Coraxa što pominje Koštunicu?

  3. ‘Ajdeee. Prevrtljivac Šapić (od ua SNS do bravo SNS) ima stavove!? Uuu, boktemazo.

  4. Alo čoveče on je kandidat za gradonačelnika kakve veze imaju nacionalni stavovi…

  5. Pa zašto su bitni nacionalni stavovi prilikom izbora gradonačelnika.

  6. Supicu . . . ako mi JAVNO obecas da ce se nastaviti sa MULJANJEM ( za odabrane ) oko legalizacije nelegalno izgradjenih nekretnina po Bg – u i okolini imas moj glas . . . ako ne . . .

  7. Šapić definitivno ide sa političke scene. Bilo bi zanimljivo gledati tv duel njega i profesora Jankovića.

  8. Nije to bila poenta Šapićeve poruke. Poenta je da Vladetu neiskreno predlažu Djilas, Tepić i co. jer znaju da sami nemaju šanse. Začepiće nos kad budu glasali za Vladetu kao što je to Čanak činio kad je glasao za Koštunicu

  9. Zato sto nije blizak urusavanju Beograda, ima moj glas. Ako se ti Sapke nadas da ces bilo o cemu odlucivati iq ti nije na zavidnom nivou. Av se za sve pita. Mora mafija da se namiri a ti si samo marioneta.

  10. Pa vidi, iskreno koga god da neko predlozi on je blizan stavovima SNS-a, jer ste vi partija koja nema stav, tacnije svi stavovi su vasi. Partija za koju ne mozes da kazes da li je levo, centar, ili desno, tj. sve ste. Znaci nije on blizak vasim stavovima, nego ste vi sve stavove prisvojili, to je dokaz da niste partija, nego sekta kojoj je najbitnije clanstvo (brojnost) da bi sebi pribavili koristi. I za nista drugo se vi ne zalazete konkretno, vec po potrebi ste pripadnici svake politike i ideje. Jednom recju, vi ste smrt i za politiku i za ideologiju, a najgore smrt ste i za institucije i drzavu.

  11. Razlika je ogromna! Gospodin Janković ono što kaže to i misli i radi! Bez lične materijalne koristi, krađe, laganja, podmetanja! Zato ajmo, ajmo svi na izbore i da glasamo protiv SNS i pridruženih satelita. I nema AV više! Vrlo je to jednostavno!

  12. Pobogu ljudi šta se ovo sa našim društvom događa…????
    Ne treba nama“spoljni neprijatelj“…kampanja još nije počela a mi toliku netrpeljivost…ma neprijateljstvo jedan prema drugom upućujemo….nema nam spasa na žalost…sami sebi smo DOVOLJNI …
    Bolje ne zaslužujemo…Srpska posla…

  13. Molim uvažene da objasne:!
    Šta znači:“šaljete mnogo brzo komentar“????
    Pa onda ima objavljenih prva dva reda…
    Ostalo što je“srž“ nije objavljeno!!!

  14. Jefini oravi Gradonacelnik Brograda , pametan , obrazovan , ozbiljan covek je Gospodin Vladeta Jankovic. Gospodine Jankovicu umate moj gkas , gladove moje porodice , rodjaka i prijatelja.

  15. Vi nemate stav, slagaliste birače Novog Beograda a sada možete do mile volje da lažete i mažete svoje glasače zajedno sa AV.

  16. Ti odavno nemas stav. Prodao si dusu djavolima. Pokusavati sebe svrstati blizu profesora Vladete Jankovica je bas drskost i to ona radikalsko-naprednjacka.

  17. Upravo je Đilas onomad, dok je bio gradonačelnik Beograda, predlagao potpuno izmeštanje glavne Železničke stanice Beograd sa Savskog trga u Prokop (a koji je počet da se gradi poodavno, još pre dolaska Miloševića na vlast)… A sad Đilasov kandidat, Vladeta Janković, hoće da vrati Železničku stanicu ponovo na Savski trg. Ko je ovde lud???

  18. Grešite Lana, prokop je započeo Mrkonjić u Miloševićevo vreme. A gospodina Vladetu ne može niko da komentariše negativno, jer je on jednostavno pošteni gospodin.

  19. ono kad preletac nesta prica o nekim stavovima, moralu i sta ne sve. imao si mogucnosti da ostanes kao kvalitetan sportista, kroz ovo sada neces vise ni to da ostanes. bices nebitan lik u srpskoj istoriji pa i sportskoj!

  20. Nije on ni blizu tebe Gangula, daleko ispred tebe je, ne možeš ti da dobaciš do tih visina a i puno si skrenuo ,zaglibio si u nekom jarku ali dobar si ti plivač.

  21. Ahahahahaha…Gangula- ,, nudiš“ li se, nesretniče, novom taboru??? Pa znaju oni da si stručan- al’ za krađe i prevare, na pogrešnu si adresu uputio ponudu, jado jadni!

  22. Gangula, pobrkao si lončiće…kada se kandiduješ za gradonačelnika nije važno da li si nacionalista nego da li si pošten i kompetentan…tim koji će tebi dati da ga vodiš nepošten je i krajnje kriminalizovan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.