Saracin: Kosovu je mesto u SE, stav Nemačke je jasan

Ostavite komentar


  1. Sa srečom nam ako bog da možete samo da krkate da ne kažem šta hahahaha

  2. Nemacki Zeleni su novi smedji, otuda i to imitiranje politike Hitlera u odnosu na Balkan.

  3. Na zalost, Nemacka nikako da se odmakne od nacisticko-kolonijalne politike u odnosu na Balkan koja je prouzrokovala na stotine hiljada ubijenih i proteranih. Ono sto je frapantno je da tu i takvu politiku sprovode bez imalo stida.

  4. Nemacki izaslanik ce neprijatno da se zagrcne od svoje tviteraske izjave, pogotovo kad shvati da vazalna Nemacka nikad nece uspeti da postane srce Amerike.

Ostavite komentar


Politika

Petković sa ambasadorima Kvinte, podsetio na 11 godina Briselskog sporazuma 10

Petković sa ambasadorima Kvinte, podsetio na 11 godina Briselskog sporazuma

Svi problemi sa kojima se Srbi na Kosovu suočavaju proizlaze iz činjenice da Priština punih 11 godina odbija da formira Zajednicu srpskih opština i umesto toga sprovodi jednostrane i eskalatorne poteze na terenu, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.