Saša Janković: Ovo je moj pravi "krug dvojke"

* Dok prelazimo Šepački most, Janković se priseća detinjstva i pokazuje nam plažu na obali Drine ispod pomenute ćuprije, koja je sada na bosanskoj strani, a na kojoj se nekada kupao sa društvom * Javljeno da je 11. jula moguć incident, lider PGS kaže da ne želi da pomen zato možda padne u drugi plan * U Potočarima pored sveže iskopanih raki, u centru Kravica pored obeležja koje se ne održava
Reporter Danasa putovao sa liderom Pokreta slobodnih građana u Srebrenicu

Ostavite komentar


  1. O namerama Jankovica svima je jasno, pokusaj skupljanja politickih poena.

  2. Ne zanimaju me ničije namere, izrečene i neizrečene, već ono što RADI. Janković se pokazao kao ozbiljan, odgovoran i normalan čovek i ima moj glas.

  3. Dok se u Beograd postavljaju panoi ispred skupštine, koji podsećaju na prve žrtve u Srebrnici, Srbe koji su stradali 1992. gospodin Janković to ni da pomene nigde, a plus na sve to Srbe karakteriše kao genocidni narod.

  4. Jel ovo naslov za pismeni rad, kao "Proleće je došlo u moj grad" ili "Jankovićev put", ne razumem. Stvarno ga ne razumem više, čovek ne zna ni šta hoće, mislim zna se šta hoće.

  5. poštovanje jankoviću za sve što radi, a ovi sns botovi neka nastave da zarađuju platu.

  6. Jedva cekam da dodje dan kad ce sendvicari potraziti sendvic od Sase Jankovica, a on ce predvoditi ili uvestvovati u mehanizmu koji stvara zdraviju poslovnu klimu i prava radna mesta, koja sendvicari nece prihvatiti jer ustvari vole ovakav oblik prostitucije kojim se bave.

  7. Književni esej za privlačenje narodnih masa!!!! Čovek je spreman na sve… , a osuđivao je Srbe za genocid.

  8. Pitam se,zasto ovaj gospodin ne krene od sopstvenog naroda,uz duzno postovanje svih zrtava. Potpuno ignorisanje nasih zrtava,a velicanje tudjih…bolesno

  9. Prosao pored sela Kravice i obiljezja srpskim zrtvama pa otisao u Srebrenicu pa u povratku usput svratio da oda pocast tim srpskim zrtvama …sta reci! Sramota velika ..ne Samo za njega nego i za sve srpske politicare ..jadni smo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.