Saša Radulović najavio žalbu na odluku nemačkog suda po tužbi Dojče Velea

Ostavite komentar


  1. Aaaaa, sada je to ,,državna propagandna agencija “ ? Dojče Vele koje ste do juče rado citirali kada vam odgovara i predstavljali kao primer demokratskog zapadnog novinarastava , sada je propagandna agencija ??? Daje malo , samo malo principijelnosti i u suštini , dajte bar malo poštenja …

  2. A kada si ti za gradske izbore prosle godine besumucno i na krajnje neprikladan nacin i po necijoj direktivni napadao Acu Sapica?! Sto se sada ljutis kada tebi to isto rade. Ja verujem da ti ne dugujes taj novac jer Amerika je uredjena drzava i ne bi te tako olako pustila ali mi nije jasno sta si ti hteo da postignes lazima o Aci Sapicu i po cijoj si direktivi to raadio?! Lazima si hteo da onemogucis da on pobedi na izborima samo da li po vucicevom nalogu a da te oni ostave na miru. Ali sam si sebe politicki unistio glupavom i neadekvatnom kampanjom u kojoj si sejao lazi o Sapicu. Zato si tako i prosao na izborima i zato ti se raspala poslanicka grupa!

    1. Napadao ga je jer je on tada znao da je Šapić LAŽNA opozicija, a što je Šapić nedavno pokazao. Prvo u Utisku nedelje, a zatim i odlukom o izlasku na neregularne izbore.

    2. što navodi na pomisao da je Dojče Vele nemački Informer, a da se nemačko pravosuđe ne razlikuje puno od našeg.
      Šta reći o Šapiću koji neće podržati opozicione stranke koje bojkotuju izbore i 40% apstinenata koji ne žele da izađu na birališta dok ne dođe do promene izbornog sistema i ne dobijemo mogućnog direktnog izbora svojih predstavnika?

  3. Da je DW propagandna agencija Bundestaga to je tacno. I lepo je da je to konacno izaslo u javnost. A da to saopsti tek sada kad su njegova ledja pogodjena to je neposteno. Svaka cast za energiju ali i fuj za licemerje

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 8

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.