Saša Radulović: Vlast kupuje podršku time što prodaje naše nacionalne interese

Ostavite komentar


  1. Sve tacno, i jedini pokret koji vodi normalan i pravedan covek. Nemamo vremena vise za povratak starih, ili za vlast ovih danas, svaki izgubljeni dan u Srbiji je najmanje desetoro dece koji ce otici odavde, nase dece, u potrazi za normalnim zivotom.

    1. Ma daj… po cemu je normalan i pravedan? Ajde navedi mi par primera njegove moralnosti?

      1. 1.Ostavka na mesto ministra privrede kada je uvideo posle 4 meseca rada da je cela vlada korumpirana banda amatera koji žele samo da pljačkaju a ne da sprovode reforme države.
        2. Jedini od 250 poslanika koji je ustao da odbrani ustavnost Skupštine kada je izvršen državni udar, ukinuta Skupština i sve nadležnosti prigrabio predsednik.

      2. Mila nadam se da si pročitala ovo što ti je Doktor napisao. Šteta ako si onako bez veze ostavila komentar. A na netu možeš još dosta stvari da saznaš osim ovoga što ti je Doktor napisao. Jedina svetla tačka na kraju ovog tuneka je Radulović.

    2. Pa se sad svi vratise iz tog normalnog zivota po evropi i svetu prazne price i fraze pred svake izbore treba neko da radi a u srbiji se vidi ko radi i tacka.

  2. Kaze stecajni upravnik u procesima privatizacije i prodaje drzavne imovine.

    1. Vlast se ne mesa u svoj posao, samo u svoje interese

    2. Po cemu je stecajni upravnik neposten posao???
      Jel mozda posteniji posao tvoga ki mil vucica kao ministra informisanja u vladi slobodana milosevica,pa jos uzimanje stotina kvadrata stana u centru beograda,za tu profasisticku propagandu,gde su delili narod na patriote i zdajice.

  3. Bez podrške medija i bar dve-tri poznate ličnosti male se sanse za veliki politički pomak (na žalost)

  4. Kako mogu to da kazu? Prodali Srbiju i unistili privredu i fabrike i ostavili ljude bez posla! E Sasa, zaboravljas!

  5. Odusevljen sam ovim covekom,jedini politicar svetlog i cistog obraza na nasoj politickoj sceni.Ali izgleda da ovaj narod ne zasluzuje nekog takvog.

  6. Gospodine Raduloviću, veoma ste nedosledni. Bili ste u svim režimima na vispkim funkcijama. Sada ste suverenista očekujući promenu globalne politike, ali nije u redu da se izdajete za jedinog spasioca i da pljujete po čitavoj opoziciji. To nije što građani Srbije očekuju. Mnogo grešite i pored verbalne pravovernosti. Ništa nećete postići.

    1. Ovakva i sa ovim ljudima u njoj,opozicija nije ni zasta drugo nego za pljuvanje.Kiko jos treba godina fa prode pa da slepci koji prate ovu opoziciju shvate da udaraju glavom o zid?Kakvi su to poloticari u opoziciji?Pa ovaj lidi Vucić je za njih genije a njega ne mogu vise da gledam!Nikada ne bi dao glas tim propalim politicarima koji su puni afera i evidentno su se obogatili u vreme svoje vladavine.Vucić jos uvek nosi odela od ispod 100 evra i nema satove od 20 hiljada evra niti vozi old tajmere a ni ne hvali se vinogradima kao sto su radili ovi iz opozicije a pre ilaska u politiku bili su golje!Dok je ovih faca u opoziciji Vucić je miran,treba da ih odrzava u politici i vladaće doživotno.

  7. Jak poslani, a ne veruje ili bolje ne priznaje cak ni Ustavni sud. A trazi da sve bude legalno. Legalno po njegovim naredjenjima. Sve je za demokratiju, a kod njega u „stranci“ svi morali da deponuju blanko ispisnice. Koga bre laze ovaj covek i dokle ?

    1. Ni sudije, advokati, tužioci i pravobranioci ne veruju Ustavnom sudu, samo kada isti treba da zaštiti interes države /stranke na vlasti.

  8. Ma svi pricate ispravno i dobro,ali ksda sednete u ministarsku fotelju sve zaboravite i terate ko i svi do sada,spas je jedino dase sbim politicarima zabrani ulazak ,da dodju novi ljudi,drugi,pismeni,ja zadnje 30 g.gledam sve iste samo prelete u vlast,nikako da odu u penziju,ma idite ljudi u inostransvo i trosite pare i nevracajtese,dase malo oporavi zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.