Sastanak Vučića i patrijarha Irineja o Kosovu 10. marta

Ostavite komentar


      1. Kada bi malo mozga ukljucio i ispostova veru kao pravi pravoslavac ne bi odvalio tako glupo pitanje.

        1. Biti pravoslavac uključuje izgleda i nemati sopstveni stav. Pravo stado.

    1. Ma to se sastaju svi da Ivicu malo pročešljaju Engleski … išao je na časove

      Valjda će mu patrijarh reći da je Bog jedino za etničko čisto Kosovo, nikakve druge kombinacije ne dolaze u obzir

    2. @Ana Stojanović***Važno je isto koliko i moje mišljenje u vezi crkvenih poslova,politike crkve,kadrovanja,poslovanja,naplate usluga,finansija…

    3. @Ana Stojanovic*** U sekularnoj državi kakva je,navodno,Srbija?!Kada će AV ići da čuje mišljenje katoličkog nadbiskupa u Srbiji,nekog muslimanskog muftije,reis-ul-uleme…? Predsednik još uvek nije pročitao srpski Ustav i ne zna da Srbija NIJE država samo Srba!

  1. Jel’ to On Vrhovni od popova trazi odobrenje ili ih samo konsultuje?

  2. “ Veza između prestola i oltara toliko je bliska da je crkveni barjak vrlo retko viđan na strani naroda“ Gibon

  3. Crkva ne sme tolerisati zenolostvo, ne cenzurisite izjavu utemeljenu na vekovnim kanonima hriscanstva !

  4. Nema odstupanja ni za pedalj od naše zemlje i njene celine. KO pokuša da to uzme na prevaru ili da neće proći, a satanistički zapad neka zna da ćemo ako ga i uzme silom, da ćemo ga silom i vratiti.

  5. Svi srpski velikani su u konsultaciji sa Srpskom pravoslavnom crkvom i uz njihov blagoslov donosili vazne odluke.

  6. Sastanak državnog vrha sa patrijarhom Irinejem je važan u momentu kada se država suočava sa ultimatumom Prištine,praktično objavom rata.Patrijarhov stav das se KiM mora sačuvati po svaku cenu je poznat od ranije.Najveći deo srpskog naroda deli ovaj stav SPC i u skladu sa tim i čelnici države moraju usaglasiti sutra svoje stavove i nastupe pred međunarodnom zajednicom.

    1. Poslanica:Kada je u pitanju KiM dobro je da se zna i stav crkve.

  7. Jos su ostala samo dva stuba odbrane od ovih napaljeno naprednih radikala a to su narod i crkva . Dobro bi bilo da crkva glasno i jasno stane u odbranu Kosova i da podrzi ovaj nezadovoljan narod pa bi se uz taj apel skupilo jos vise ljudi ,medjutim crkva cuti jos patrijarh se ogradjuje od ovih protesta .

  8. Crkva i država je neophodno da u ovim teškim vremenima budu jedinstvene i zajednički traže rešenje i davaju snaju i podršku našem narodu na KIM.

    1. Crkva je odvojena od države,koliko mi je poznato. Neka se bave duhovnim stvarima a ne politikom.

  9. Bože, kada se najavi neki Vučićev potez ili objavi neka od istorijskih gluposti i laži tog lika, pojavljuju se komentari nesrećnih -ovaca bez sadržaja, poput onih skupštinskih stotina amandmana na prvu recenicu prvog člana zakona koji sami predlože….Da li može administrator da nas poštedi umotvorina tih nesrećnike koje vozaju po mitinzima za sendviče, drže u torovima da ne pobegnu u prvu kafanu i popiju bedno zarađenu crvenu, i kojima pošalju poruku šta da kucaju po portalima, a oni takvi kakvi su ne promene ni slovo, a daleko od toga da imaju svoje mišljenje o bilo čemu.

  10. Šta drugo očekivati od „dobrog“ naroda kome smeta „propala država“ ?! U toj propaloj državi šta je normalnije nego da „dobar“ narod ispljuje prvo svog predsednika a potom i Patrijarha. Ovde se smatra neoborivim dokazom vrhunske pameti, ako neko nekontrolisano mrzi svoje političare, koje je, isti taj narod izabrao?! Da nije tužno i jadno čovek bi se nasmejao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.