Sastanak Vučića i patrijarha u četvrtak

Ostavite komentar


  1. Kako nema teme sastanka?
    Recimo tema ko je ikad bio najsramotniji predsednik u kratkoj istoriji Srbije a ko istinska bruka od partrijarha bi bio dobar pocetak za ocekivano produktivnu diskusiju od koje mi,narod,ocekujemo velicanstvene rezultate a I vise.
    Bog ih blagoslovio.

    1. Blagoslov Svetoga Duha, nasim bezboznistvom je proteran sa ovih prostora? Pogazili smo Svetosavlje-Pravoslavlje i otpali od Boga a poklonili se Satani? Kakvi vernici takav.Patrijarh, kakav narod takav predsednik?

      1. Ovo sad nema nikakve veze ni sa narodom niti sa ljudima. Ovde vec 800 godina zivi porobljeni narod i pricati kako je „vlast“ njegov odraz, to bi moglo kada bi Srbi bili stvarno slobodni. Ovako stavi mi nekog namesnika zatvora i onda mi kazi kako sam ja zatvorenik kriv sto mi je upravnik los i kako je upravnik zatvora moje ogledalo. To je fora da se narod zbuni i da se okrivi za nesto na sta je onemogucen da stvarno utice.

  2. Hoće li posle sastanka i patrijarhovom klanjanju do zemlje nabeđenom voždu opet leteti profe sa Bogoslovije, ili „glave“ valdika jer su se neki od njih usudili da kritikuju jedinog boga Aleksandra, znaćemo uskoro! Amin!

  3. A Mile Lopov, kako bez njega ??
    On je naš glasač, nema veze što je ‘predsednik’ BiH … u zemlji čuda može

    1. Ne treba da dobije posao za puteve njegova firma, da se ne cima bezveze.

  4. Najsramniji patrijarh SPC. Sličan se sličnom raduje, reče naš narod dok je bio narod!!!

  5. Jedan rastura Crkvu, a drugi Državu !! Biće da su na istom poslu, pa da vide dokle su stigli.

  6. Potrebno je videti šta se to događa u SPC i zašto postoji taj Maksimilijan koji zaista želi da napravi razdor u SPC.

    1. Hedona, ti si jedini bot koji nije antipatican. Tvoje gluposti stvarno nasmeju. Nastavi da saljes komentare!!!

      1. Slazem se, njene gluposti su nemerljive pa postepeno postaje i simpatican bot? Nastavi hedonice ne posustaj?

        1. Primila se, eno je vec se nalupetala oko izbora i posmatraca.

  7. Kojeg li je episkopa rešio Irinej da smeni, pa mu treba Vučićev blagoslov?

  8. Reklo bi se da u Srbiji funkcionisu samo 2 institucije: 1) objedinjena vlast i 2) Srpska Pravoslavna Crkva. Nema drugog objasnjenja od ovog da predsednik mora da se uskladi samo jos sa njima, i nikog vise ni 3% znate vec sta.

  9. Možda aplicira za svešteno lice pošto ima nameru da napusti sve funkcije, pa misli da je to megatrend i da treba da se polažu ispiti…

  10. Tema razgovora nije poznata? Pa doci ce da trazi narodne pare, sta vam nije jasno?

    1. Oni to uzimaju da ne traze, ni ne pitaju. Evo, svaki mesec u sanducetu uplatnica za ‘upravnika zgrade’. U zivotu ga videla nisam, ali smislili nacin kako da placaju dodatni sns kadar.

  11. Vasa Svetosti, molim Vas, saslusajte ga ali ne verujte u njegove reci, pkasim se da on ima ulogu Jude.

  12. Muslim da će glavna tema razgovora bi to evropske integracije srbije i otvaranje novih poglavlja posebno onih o vladavini prava i verskih slobodA. obojica su vrlo posvećena ovim temama tako da će nakon sastanka srbija zauzeti ispravan put i stav. mada bi trebalo da predsednik svih gradjana srbije ovakav sastanak održi o sa poglavarom ostalih verskih zajednica ili se ja možda varam

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.