Sava Janjić smeta i Beogradu i Prištini

Šta je pozadina najnovijih optužbi na račun igumana manastira Dečani?

Ostavite komentar


  1. Kakav tendencizni naslov i bedan pokusaj da se izjednace Srbi i Albanci u napadu na Savu Janjica. Gde su u nastavku clanka primeri za te „napade iz Beograda“? Sta se to moze uporediti sa napadima Albanaca? Da li neko iz Beograda optuzuje da je Sava Janjic pomagao uck, prodavao oruzje, ucestvovao u proterivanju Srba?

  2. Za prave novinare bi pitanje bilo, ko je i zasto ukinuo twiter nalog..
    Anto bi bio i adekvatan naslov i pitanje za zapadne sponzore

      1. Tramp poziva na građansku neposlušnost,i sve u vezi njega je politika,a Sava napiše citat iz Biblije i ukinu mu tviter nalog,šta se to dešava sa ovim svetom i kuda to idemo?

      2. Ja bas i nebi isao tako daleko i poredjivao igumana manastira Visoki Dečani sa individuama kao sto je Trump.

  3. Vrata su uvek bila otvorena cak i za vreme Turaka ali ih je sada Sava otvorio od 12-17:30 kao butik i dozvolio samo posete po 5 ljudi iako nema opasnosti od korone. Zaposlene koje je poslao kuci zbog korone nije vratio po prestanku nego je poslusno ogranicio pristup svetinji koja je pre njega bila stub tog kraja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.