I bolje ovako: Savet bezbednosti UN sprečio Rusiju da ponovo iskoristi „kosovski presedan“ u raspravi o bombardovanju Srbije

Ostavite komentar


  1. Дали је могуће да је вучић то изјавио , односно да је Србија била суздржана ?

  2. Pitanje Kosova i Metohije će se i rešiti u UN kad SB bude malo modernijeg sastava, znači npr. neka druga polovona 21. veka.

  3. I posle se durite kad vam prete, kunu vas i proklinju kao izdajnike. Ovaj tekst je dostojan jednog Pescanika, ili nekog lista sa Kosova, ali ne i za vas. Ovaj autosovinista nije zasluzio ni ime da mu se pomene, a ne da se polemise o ovom gnusnom tekstu. Po njemu mi treba da zaboravimo sve sto su nam radili i da se pravimo mrtvi i zadovoljni. Pa sto to ne poruci onima sto obelezavaju oluju i Srebrenicu da je za njih bolje da se o tome ne prica da se Srbi nebi nervirali. Ovim tekstom ste stvarno dotakli dno.

  4. Zašto Rusija nije pre 25 godina ovo radila da zaštiti Srbiju i srpski narod.Nije se tada protivila ni uvodjenju sankcija SR Jugoslaviji? Napustila je položaje mirovnih snaga UN na aerodromu u Prištini i ostavila srpski narod na Kosovu na milost i nemilost albanskih terorista?Sada ,zbog svoje koristi, pokreće pitanja.Slična priča je i iz I Svetskog rata kada je trebalo pomoći Srbiji,pomoć nije stigla,ni kada je trebalo poslati brodove u Drač da preveze preživelu vojsku do Krfa i grčkih ostrva,pomoć nije došla.

  5. Ovi Rusi treba vec jednom da prestanu da koriste Srbiju samo za ostvarivanje svojih političkih ciljeva. Postali su odavno prozirni i dosadni u svojim egoističkim namerama.

  6. Ovog Dačića treba ukloniti iz politike, lupeta gluposti jos iz vremena miloševića čiji je bilo poklonik i službenik.

  7. Ova Rusija, država, Putin nisu prijatelji Srbije i njenih građana. Guraju nas u zlo da bismo na Balkanu otvarali neke nove frontove.

  8. Hm, Zašto pisac teksta stavlja ilegalna akcija ( nato bobmbarodovanje Srbije) pod navodnicima ?

  9. „Srbija od toga nema ama baš nikakvu korist“. Било би користи макар толико да престане притисак на Србију у вези признања нечега што је одузето бомбама а сада, иако није верификовано тамо где треба да се расправља о томе, гура се у све организације а неки би да архивирају по систему било па прошло, идемо даље до Рашке, Војводине… а кога је брига да ли ће се на томе овајдити и Русија, наша бирига треба да буде наша вајда, или ћемо нашу вајду да меримо једино кроз призму туђе вајде?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.