Savet žena Dveri: Vesić zloupotrebio žene

Ostavite komentar


  1. Dobro da je neko skrenuo pažnju na ovu zloupotrebu žena pa makar one bile i iz SNS, brane gradonačelnika i zamenika i u Brusu takođe.Kakva vlast! Dovešće i svoje majke stare i babe i dede ne bi li scena bila kobajagi dramatična.

  2. Taj scenario sa zenama je tako identican kao u vreme Milosevica. Tada su grupa zena isla iz mesta u mesto, iz republike u republiku da propagiraju Milosevicevu politiku razbijanja drzave! Sve pod izgovorom demokracije i slobode!

  3. Po onome sto je zvanicno moglo da se cuje na RTS-u u zgradi Skupstine grada neke zene odrzavale su navodno neki sastanak u okviru nekog tela za rodnu ravnopravnost. Posle incidentu na vratima po izvestaju istog RTS dve zene, jedna od 69 godina i druga od 61 godine primljene su u Urgentni centar. Posle ovakve informacije javnog servisa namecuu se sledeca pitanja:
    1) Od kad se sednice, pa i ova za rodnu ravnopravnost odrzavaju na STEPENICAMA, NA SAMOM ULAZU U ZGRADU?
    2) Na kom radnom mestu i u skladu sa kojim Zakonom o radu je angazovana na radu u Skupstini grada GOSPODJA koja je zavrsila u Urgentnom centru, a ima 69 GODINA? Zar nije ona trebala da bude penzionisana pre 10 godina? Koliko je mladih ljudi moralo da ode u inostranstvo jer jje GOSPODJA OD 69 godina zauzima njjihovo mesto suprotno svim pozitivnim propisima i zakonu uma?
    3) Sta radi druga GOSPODJA od 61 GODINE, koja takodje ispunjava uslov za penziju, dok su naprednjaci 2015. godine najurili na hiljjade mladih radnika iz administracije kojji su do penzionisanja imali i do 20 godina radnog staza, a „pecene penzionere“ su ostavili na posao. Valjjda da kradu dokumente i spijunirajju u korist SNS.
    3)Prema UPUTSTVU o kancelarijskom poslovanju organa drzavne uprave , u ODELJKUU II, kojim se propisuje neposredno primanje podneska, TACKI 4. propisuje se da je nadlezni organ u ovom slucaju Gradska uprava, bio duzan da obezbedi:
    -tehnicka i druga sredstva u KANCELARIJI u kojoj se primaju gradjani kako bi nesmetano mogli da predaju podnesak.
    Posto je na vratima bio postavljen ZIVI ZID od zena koje su imale nalog da onemoguce predsednika Opstine Stari Grad Bastaca i Obradovica koji je bio u njjegovoj pratnji, u pokusaju da predaju svoj podnesak, barem kako su oni izjavili posle ovog incidenta, to znaci da su im te zene protivzakonito ukinule to pravo u skladu sa ovim Uputstvom.
    I na kraju da zakljucim-Ova predstava sa postavljanjem ZIVOG ZIDA od zena koje je naprednjacka vlast isterala na ulazu u Skupstinu grada, je najgrublja zloupotreba ljjudskih bica u politicke svrhe, posebno ove dve gospodje koje su odglumile toboznje padanje u nesvest. Sve ovo je toliko bljutavo i grozno, da podseca na devedesete kada su suprotstavljene ratne strane u bolnicama postavljale mitraljjeska gnezda kako bi suprotnu stranu optuzili za nemoral.
    Ovako odvratne predstave mogle su da izadju samo iz kuhinje nekoga ko razmislja i deluje poput Vojislava Seselja, koji je juce sa ekrana Tv Hepi, u telefonskom razgovoru sa Milovanom Bojicem, gde se na nagovor voditelja Marica ukljucio direktno, zapretio svim liderima opozicije i gradjjanima:
    -„UBICEMO, ZAKLACEMO KO SA NAMA NECE“, sto je u dosadasnjoj medijskoj istoriji Srbije, nezabelezena pretnja, odaslata sa jedne televizije sa nacionalnom frekvencijom.
    Ako na ovu izjavu ne bude zvanicne reakcije i sankcije Srbija ce celom svetuu pokazati ne samo da vise nije drzava, vec ni drustvo ljudi, vec gomila primata, gde onaj koji je ludji i jaci bije i kolje svakog na koga se slucajno ili ciljano nameraci.
    Bedno stanje stvari. Ako neko posle danasnjeg dana veruje da ce OMLADINA ostati u ovakvoj Srbiji, ljuto se vara. Odavde ce poceti da beze glavom bez obzira i oni najstariji. A radikali I naprednjaci nek ostanu da VLADAJU sami medju sobom I ZENAMA “ glumicama”, ciji su oni naprasno postali zastitinici. Ne zna se samo da li su na tu ideju dozli od Karlovca do Virovitice, ili u Hrtkovcima. Kakav drustveni karambol, I mozdani udar na srpsku pamet.
    P.S. za objavljjivanje ovog komentara nema drugih smetnji sem cenzure

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.