Šta je cilj Saveza vojvođanskih Mađara na izborima 17. decembra?

Ostavite komentar


  1. Cilj je vlast. Uvek bila i ostala porodicna partija. Lako je biti član ove partije, ko god dodje na vlast oni su koalicioni partner hahahahah

  2. Cilj Saveza vojvođanskih Mađara je, to se odavno zna a često je citiran i u desničarsko-nacistički orijentisanim medijima u Nemačkoj, je otcepljivanje državljana Srbije dalekog mađarskog porekla, zajedno sa što većim delom Vojvodine i pripajanje Mađarskoj. Ako ne ode cela Vojvodina, Mađari pretenduju bar na najseverniji deo gde stanovništvo čini gro srpskih državljana mađarskog porekla. Viktor Urban, Vučićev tobože veliki „prijatelj“ je, u dosluhu sa AV -možda čak i na inicijativu AV, svima koji su to želeli podelio mađarske pasoše i državljanstva, uz to i pozamašne subvencije za otkup zemlje, firmi i poljopr. gazdinstava koji su u posedu Srba ili srpskih preduzeća. Po Vučiću, posle izdatog Kosova -koje je već otišlo i od AV i Dačića de fakto priznato kao posebna država, treba da ode prvo Sandžak nekakvim „Bošnjacima“ pod vođstvom Erdogana, a posle njih i bar deo Vojvodine! Loše nam se piše u nekadašnjoj ponosnoj zemlji Srba!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.