Savez za Srbiju bez zajedničke izjave o Karadžiću

Najveći opozicioni blok se i dalje ne oglašava o presudi bivšem predsedniku Republike Srpske

Ostavite komentar


    1. Nema potrebe da ocrnjuju trenutnu vlast jer je ona samu sebe ocrnila s time što se po ovom pitanju ne oglašava, bolje reći uporno ćuti. Ta njihova tišina, bez obzira šta oni mislili, svakako neće ostati nezapažena u svetskim krugovima, a naredno vreme će pokazati koliko je sve to produktivno po sve nas. Jedno je sigurno, simpatije zbog toga svakako nećemo dobiti, a za ostalo ostaje da se vidi. Uz sve ovo, možda nije loše podsetiti se one poznate narodne: ‘kako sejemo, tako ćemo i žeti’. I to bi bilo to.

  1. Od njih ništa pozitivno povodom Karadžića ne očekujemo da izjave, kao da su iz Hrvatske a ne Srbije

  2. nema sta ni da se kaze sve je receno i svi vrlo dobro znaju sve,on u zatvoru oric na slobodi

  3. zuta kuca naser oric gotovina sta reci ,karadzic u zatvoru,bitange evropejske

  4. Svakom je jasno da je to politicka presuda i tuzno je da srpski lideri stranaka tu cinjencu ne smeju da kazu.Zbog takvog ponasanja i zbog nedefinsane odbrane naseg KiM izgubicete sve adute.Gde su tu Tudjman,Izetbegovic,Gotovina,Oric, oni su nevini,ma nemojte mi reci a samo zato sto je neko Srbin mora biti kriv.Svi su jednaki,ali ne i za Zapad i poslusnike.

  5. Kako mogu da imaju zajedničko mišljenje i ideju o Karadziću kada je 90 posto tih iz SzS upravo učestvovao u njegovom hapšenju i deportaciji izdajničkom sudu.

  6. Redovni sam čitalac Danasa i mislim da će stoga moja molba biti opravdana: možete li bar jedan dan bez slika i/ili izjava nesnosnog Boška Obradovića? Dobro, nije uspeo pokušaj uzimanja izjava druga dva musketara, ali gorepomenuti fašista, seksista i nasilnik, apologeta sramnog ponašanja jednog broja Srba tokom 90-ih, trebalo bi da se svede na pravu meru sopstvene beznačajnosti. U svetlu opravdane sumnje u građansko lice protesta – jer sada stalno figuriraju političari i njihov karijeristički podmladak – B. O. zaista ispada novo lice Srbije! Što on i hoće, ali želim da verujem da mnogim našim državljanima izaziva mučninu. Da ne pominjem kako već komanduje o čemu će se ‘posle Vučića’ diskutovati i kako kolač deliti; valjda ne sa šovinistom!?

    1. Nekima od nas je muka čitati vaše ostrašćene izjave glede Boška Obradovića. Nisam njegov obožavalac , ali sramotno pljuvanje po nekome zato što vam nije simpatičan , je na nivou SNS Martinovića i Vučića. Sve njihove epitete ste uzeli za svoje! Sramota šta izlazi iz usta jedne žene!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.