Savez za Srbiju: Bojkot nezakonitih izbora u Kuli, Kladovu i Doljevcu

Ostavite komentar

  1. Zakon je jedan i svima je jasan i ne verujem da neko može nešto da radi protiv .Opozicija ima svoje razloge ,a glavni je njihova razjedinjenost i slab rad u omasovljavanju saveza,tako da bi ih čekao neprijatan poraz.

  2. Naravno da je lakse izjaviti da je sve neregularno i povuci se, nego suociti se katastrofalnim porazom.

  3. U svakoj demokratskoj zemlji politicki yivot pocinje od nivoa mesne zajednice samo u Srbiji opozicija , koja sebe jos zove demokratskom , zbog neorganizovanosti na lokalu pribegava bojkotu umesto samokriticnosti.

  4. A gde je briga o narodu? Gde su sve one velike reci? Gde si sada Obradovicu kada trebas da predstavljas na izborima grupu nezadovoljnih gradjana? Ili je sve to samo farsa gospodo iz Saveza za Srbiju? Mozda vi samo zelite fotelje za sebe, a za narod vas bas briga!

Ostavite komentar

Politika

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa 10

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa

Od vanrednih izbora neće biti ništa, gledamo samo politički teatar, ne pita se Aleksandar Vučić da li će biti izbori u septembru ili ne, rekao je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajić, napominjujući da bez saglasnosti EU I SAD on neće smeti da raspiše izbore. To je jedan razlog zbog kojih izbora neće biti, drugi razlog je to što mu uopšte ne odgovara u ovom trenutku da raspisuje izbore.

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.