Savez za Srbiju: Bojkot nezakonitih izbora u Kuli, Kladovu i Doljevcu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zakon je jedan i svima je jasan i ne verujem da neko može nešto da radi protiv .Opozicija ima svoje razloge ,a glavni je njihova razjedinjenost i slab rad u omasovljavanju saveza,tako da bi ih čekao neprijatan poraz.

  2. Naravno da je lakse izjaviti da je sve neregularno i povuci se, nego suociti se katastrofalnim porazom.

  3. U svakoj demokratskoj zemlji politicki yivot pocinje od nivoa mesne zajednice samo u Srbiji opozicija , koja sebe jos zove demokratskom , zbog neorganizovanosti na lokalu pribegava bojkotu umesto samokriticnosti.

  4. A gde je briga o narodu? Gde su sve one velike reci? Gde si sada Obradovicu kada trebas da predstavljas na izborima grupu nezadovoljnih gradjana? Ili je sve to samo farsa gospodo iz Saveza za Srbiju? Mozda vi samo zelite fotelje za sebe, a za narod vas bas briga!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu 5

Samoopredeljenje najavljuje da će sprečiti održavanje izbora Srbije na Kosovu

Šefica Poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje (PS) Mimoza Kusari Ljilja izjavila je danas da bi parlamentarni i predsednički izbori, koje Srbija organizuje 3. aprila, trebalo da budu sprovedeni na isti način kao i referendum, odnosno da Srbi sa Kosova svoje pravo glasa iskoriste putem pošte, Kancelarije za vezu Srbije u Prištini ili na biračkom mestu u nekom od pograničnih gradova u Srbiji.

Naslovna strana

18. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.