Savez za Srbiju: Da odlučuju milioni a ne jedan

Ostavite komentar


  1. B.Obradović bi se držao Ustava i Rezolucije 1244 ,a šta bi to zančilo u praksi,šta bi konkretno on to uradio a da to nije stara,propala taktika „ne preduzimati ništa“.

    1. Mozda bi neprekidno, u praksi, pregovarao u Briselu, potpisivao, pretio, obecavao, procao, pa jos potpisivao, … i onda posle 6 godina obmanjivanja naroda i glupiranja na TV Pinku, … „nista“ (‘ajde da pravimo nove granice)?!

    2. Ana:Pa oni nemaju pravo da pominju Ustav. Oni su kompletno državno ,vojno i političko rukovodstvo Srbije isporučuli u Hag i ako je to bilo u suprotnosti sa Ustavom.

    3. Savezu za Srbiju , ali i svakom drugom , treba dati šansu. Ovi presvučeni od ideologije koja je dovela do bombardovanja , a sada sa tima koji su nas bombardovali u cilju oslobađanja teritorije za Arape, su potpuno jasni. Savez za Srbiju može da učini da Srbija preživi egzodus koji se sprovodi nad sopstvenim stanovništvom. Mrtvoj Srbiji neće imati ko da upali sveću za Zadušnice, migranti to ne rade, nije im u veri, a starima neće imati ko da promeni pelenu i donese čašu vode. Misli o tome Srbijo dok još dišeš.

    4. Stara taktika “ne preduzimati nista” je odlicna za zemlje koji nemaju kapacitet da vojnu udju i kontrolisu svoju teritoriju, kao Kipar. Najgore resenje je razgraniciti teritoju i predati siptarima. Onda smo sve izgubili. Vidimo iz godine u godinu kako je Rusija sve jaca a Amerika slaba po pitanju vojne industrije i medjunarodni ugled. Najbolje je da sacekamo pravi trenutak da otvorimo ovo pitanje kako bi sacuvali teritoriju, Svetinje i Srpkaski narod na Kosovu i Metohiji

  2. Mislim da gospoda iz opozicije samo daju prazna obecanja ,jer nisu upoznata sa realnim stanjem i nacinom vodenja reane ekonomije na zdravim osnovama,niti poseduju potrebno znanje,a narocito nisu u stanju da razumeju probleme radnika i nijhove potrebe,jer nikada nisu imali slicne probleme!

    1. Vucic zato odlicno razume probleme radnika. Jedino ne razume zasto ti radnici realno beze na Zapad od njegove Srbije kao od kuge, gore nego devedesetih, dok im creva zaglusujuce krce od njegovih 250 eura minimalca?!

      1. Šokiran sam količinom i vrednoćom botova. Ali lepo je to, primaš platu, a realno – ništa ne vriediš. Pa za to se ne samo podržava bolesni diktator, za to se i familija pobije, ako mu se usprotivi. E, jadna nestajuća Srbijo, jadni rijaliti preživeli Srbi, nesrećni prognani Srbi iz Srbije.

  3. Uvek medju komentarima neko od botova zasluzi „oskara za glupost“ !! Ovaj put je to bot „Nada“ !! Zbog takvih komentara bih uveo „duplog oskara za glupost“ !!

  4. Sta se bre pravdate i odgovlacite, izdahnuce Vam narod. Zar nekome jos treba objasnjavati kakvu je JATAGAN MALU napravio A.Vucic i njegovi radikalni naprednjaci od Srbije. Malo vise hrabrosti.preuzmite odgovornost i povedite narod da zajure ove pijavice i vratite drzavu u normalno stanje. U suprotno ni vi necete sacuvati svoje glave i imovinu, bez obzira sto ste produkt jednog te istog sistema, jer je ludilo uzelo maha.

  5. Samo se nadam da se Narod u Srbiji toliko opametio da vaš „lopovski savez za Srbiju“ nece dobiti više od vaših ličnih glasova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.