Savez za Srbiju: Ko stoji iza pretnji koje upućuje Srpska lista?

Ostavite komentar


  1. Da li je ivo realno?? Kad su se za par dana otvorile dve fabrike, zvanicno povecale penzije i smanjili doprinosi za nove preduzetnike, sad ne znaju vise sta ce, klevetaju Vucica kako radi u interesu Siptara. Ma dajte ljudi! Ko je ovde lud?

    1. Vidi se da se razumeš u politički marketing… Fabrike su otvorene po modelu i inerciji programa koji je stvorio Mladjan Dinkić, penzije nisu porasle već su delimično vraćene, dok su u isto vreme poreski i komunalni troškovi porasli za 50%, pa se tako puni kasa i prikazuje porast BDP-a… Što se tiče oslobodjenja plaćanja za nove preduzetnike, govoriš o nečemu što se nije desilo, a ne znam ni kako će se desiti jer je jedini uslov da postaneš preduzetnik taj da budeš član SNS-a, i da “glodješ koske” koje padaju ispod stranačkog stola…

  2. Izvin’te, a kome vi pretiti „Šesti Oktobarom“?…
    A što se tiče stanova koje izdaju, tu je apsolutna šampionka Rada Trajković, sa dva stana koja u Prištini izdaje UMNIK-u i Euleks-u za po 1.000 Evra i dva stana u Beogradu u Sarajevskoj ulici za upola manju cenu.

    1. Ne razumem. Da li je optužuješ da je ukrala sve te stanove ili si samo ljubomoran zato što ih ima (mada ni u to nisam siguran). Ili si možda plaćen da tako govoriš. Ili si Spasić.

  3. Iz Saveza za Srbiju pozivaju na silovanje premijerke i za njih je to normalno i ti silovatelji će da drže nekome pridike o pretnjama. O Toniju Bleru sada sve loše, a kada su ga pozivali i molili 1999. godine da bombarduje civilne i vojne ciljeve svoje države tada je bio njihov najveći prijatelj i to samo govori o njihovoj podmuklosti i bezobrazluku da ne biraju sredstva kako da sakupe neki jadni politički poen.

    1. Ako to pišeš zbog sendviča, možda mogu da shvatim. Ali ako stvarno veruješ u to, onda si opasno bolestan. Bombardovanje je prizivao onaj za koga sada glasaš.

  4. Iz Saveza za Srbiju pozivaju na silovanje premijerke i za njih je to normalno i ti silovatelji će da drže nekome pridike o pretnjama. O Toniju Bleru sada sve loše, a kada su ga pozivali i molili 1999. godine da bombarduje civilne i vojne ciljeve svoje države tada je bio njihov najveći prijatelj i to samo govori o njihovoj podmuklosti i bezobrazluku da ne biraju sredstva kako da sakupe neki jadni politički poen.

  5. Iz dana u dana ova opoziciona grupacija nije samo opozicija partiji koja je predstavnik vlasti u državi. Oni postaju opozicija celom narodu i državi. Govore o dobrobiti i boljitku države i građana a priželjkuju njihovu propast samo da dođu na vlast.

  6. Savez za Srbiju sa svojim vodjama treba da ispari iz ove zemlje, videli smo kako je Djilas vodio Beograd i kako je uvecao svoje bogatstvo 50 puta, sta je sad, hoce još?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.