SZS: Tražimo smene odgovornih u vrhu policije zbog primene sile nad demonstrantima

Najavljena konferencija za novinare Srpske opozicije u 18 sati na platou ispred Filozofskog

Ostavite komentar


    1. U al ste im skresali.zna se cija ostavka mora da se traži.naša muka je sto ste vi takvi pa narod nema mogucnost izbora

  1. Policija je radila svoj posao. Niko dzabe nije dobio preko ledja.

    1. Policija u saradnji sa parapolicijskim jedinicama koje cine narko-dileri sa Severa i Juga sa Veljom Nevoljom na celu!!! Sa cime je sendvic?

    2. Dobicete vi zlikovci po ledjima kada jednog dana dodje demokratija u Srbiju. Vrlo brzo!

    3. Uradice i narod svoj posao. Nemoj posle da places da nisi znao i da su te terali iz SNS internet brigade.

    4. Nije za džabe, obični policajci su dobili dnevnicu sa dodatkom, a batinaši u civilu odrešene ruke da i dalje „muljaju“ sa mafijašima višeg ranga.

  2. Stvarno ne mogu da verujem da u Srbiji ima toliko glupih ljudi,koji veruju ovim budalama

      1. Tije sigurno neces napraviti a ni dobiti a ovo je vec bio pipremljen scenario od Djilas da se desi posle izbora.

    1. Mirni demonstranti, a 43 povređena policajca, među kojima jedan sa frakturom lobanje, dakle teškom tjelesnom povredom

  3. Mirni demonstranti, a 43 povređena policajca, među kojima jedan sa frakturom lobanje, dakle teškom tjelesnom povredom

    1. Zar vam nisu iz centrale sekte javili da ne komentarisete sa istim komentarima? Centrala ne placa parazite botove na isti objavljeni komentar vec mora malo „razlicito“. A za policiju, tek smo poceli.

  4. Sad bi trebao Vucic da ne uvede piliciski cas da vas pusti da radite sta hicete EU vam tad sigurao nece otvoriti granice a Djilasa i te njegove huligane pustiti medju zarazene ljude pa neka se bore sami bez pomoci.

    1. Bot pod imenom Pravnik89 ima ime i prezime na spisku SNS internet brigade. Predlazem mu da obrise ime dok jos ima vremena. Moja puna podrska buducim krivicnom postupku protiv ovih najvecih srpskih parazita. Puna podrska.

  5. Imate srece sto ste u Srbiji, u Francuskoj bi vas pobila policija. Svaka cast nasoj na srazmernosti i hladnokrvnosti.

  6. Vucic vlada nedemokratskim metodama i pasce jedino kada se skupi kriticna ( recimo 100 000 ljudi) masa ispred skupstine. Tada pocinje brutalno nasilje od strane policije i Vucic gubi podrsku Zapada. Prema tome pod hitno napraviti vladu u senci a ostalo ide prirodnim tokom. Nadam se samo da ce kao i vecina diktatora odgovarati za počinjena dela

  7. Gledao sam dešavanja noćas i koliko god neko hteo da ovo prikaže kao spontano okupljanje naroda u tome ne može uspeti. Čovek došao iz Majdanpeka, S. Pazove itd. da se bori protiv policijskog časa u Beogradu. Reporteri N1 vrlo dobro opremljeni i pravilno raspoređeni. Odlično su davali instrukcije demonstrantima. Demonstranti, sve muškarci nabildovani i fizički spremni, poneka žena. Došla žena iz Rusije da ovde demonstrira. Pitam se da li je ona još uvek u Srbiji…..

  8. Vas su sinoc gradjani definitivno smenili tj.proterali,sto i jeste prvi korak u smeni vlasti.

  9. Drage delije
    Do sada ste se nebrojeno puta dokazali kao veliki humanisti, dajuci krv, pomazuci ugrozenima, starijem stanovnistvu itd.
    Molim vas pokazite se i sad i suprotstavite se ovim huliganima sto zele da nam zaraze bar dve trecine stanovnistva, nepostujuci nikakve naredbe i zakone, o ne skupljanju, nosenju maski, a da ne govorimo o otporu neduznim policajcima koji samo izvrsavaju svoju duznost.
    Pokazite se dostojanstveni, jedinstveni kao sto ste do sada nebrojeno puta.
    Dole fasisti , istrebiti ih iz nase Srbije !
    Ja nazalost ne mogu da vam se pridruzim jer sam u poznim godinama, ali sam uvek sa vama.

  10. SZS kako vas nije stid da preskacete faraona i trazite ostavke samo policije. Znate vi dobro ko je na vrhu piramide i pod ciju batinu treba da podmetnete svoja ledja. Prodruzite se demonstrantima i ginite casno ili ZACEPITE VISE!

  11. Tražimo ostavke svih u SZS zbog jalove i neproduktivne politike koju vode

  12. Ovo je bila Vuciceva pokazna vezba kao ce se od sada pa na dalje obracunavati sa protivnicima rezima.Posalje parapolicijske i kriminalne grupe da napadnu policiju pa onda ta njegova policiju prebija i hapsi pobuneni narod.Dok parapolicijske i kriminalne grupe idu na blagajnu da naplate svoju ulogu,dotle narodu ostaju okrvavljene glave.

  13. Alo bre vi iz Szs prestanite da prisvajate gradjane koji su protest ali oni sa vama veze nemaju trenutna vlast nevalja ali vi ste jos gori

  14. Covece dali si ti normalan, celu festu sam gledao na N1 kada su gadjani Kamenica a i trpeli demostrante, ja da sm vlast pohapsio bi sve huligane i u Padinsku na kopanje krompira, i. A kamenolom d lupaju kamen 10 godina, ostali su u studenskim domovima da bi lomili Beograd, sve poslati kuci da pomazu roditeljima na selu

  15. Ko će da odgovar za povredjenog policajca, kome su polomljene obe poktolenice!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.