Sazvana sednica Biroa zbog događaja u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će na ovoj sednici biti razmotren ovaj slučaj i da će prikupljenje informacije pomoći da se reši.

  2. Ovaj slučaj svakako mora biti rešen, verujem da će na sutrašnjoj sednici biti posebno reči na ovu temu koju je jako bitno rešiti i utvrditi šta se zapravo dogodilo.

  3. Mislim da su mnoge službe umešane u ovaj događaj i da će biti zanimljiv njegov rasplet.

  4. Zasto Crna Gora nije dostavila dokaze o umesanosti i optuzbama? Koliko dana im treba da nameste sve?

  5. Sednica ce resiti dileme po ovom pitanju jer je MIlo lose stvari uradio zarad svo ostanka na vlasti.

  6. Milov polusvet je sve blizi gubitka vlasti, mi imamo dobre bezbedonosne sluzbe i mnogo vise informacija koje nece ostati nedorecene.

  7. Zar nije trebalo danas da objavi neke važne informacije koje bi demantovale Mila !!!

  8. Ako postoje dokazi u umesanosti nasih drzavljana, to crnogorske vlasti treba da pokazu u javnost i da proslede nasim sluzbama, posto to nisu uradili dovodi se u pitanje da li oni uopste imaju bilo kakve dokaze.

  9. Očigledno da Srbija poseduje više informacija vezanih za ovaj slučaj, nego Crnogorci.

  10. Na sednici će biti reči o mogućoj umešanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala. Hvala Bogu da mora da se nastavi borba protiv kriminala i korupciji. Srbija mora da bude jaka i stabilna.

  11. Posebno treba dati akcenat na borbu protiv korupcije i kriminala, sto se tice umesanosti u Crnoj Gori, pa Milo jedva ceka da u bilo kom negativnom kontekstu pomene Srbe.

  12. Ovo dešavanje u Crnoj Gori je velika prevara režima Mila Đukanovića. Optužili su državu Srbiju za terorizam!!! Gde su dokazi. Sada je probao da se "opere" Milo pa je brže bolje izjavio kako će zajedno sa Srbijom raditi na rešavanju ovog terorističkog akta!? Nadam se da naša vlada neće nasesti na spin Crnogoraca. Hitna promena politike prema Crnoj Gori. Zabrana ulaska svih kriminalaca, lopova i njima sličnih iz Crne Gore. Plaćanje poreza, boravišnih taksi, studiranja i svega ostalog za Crnogorce. Uvođenje zabrane putovanja u Srbiju za sve zvaničnike DPS i njihove porodice jer direktno rade na propasti Srbije.

  13. Od Đukanovića se svašta moglo očekivati, ali da izmisli teroristički akt, e to je baš onako za neverovati.

  14. Verujem u sposobnost naše bezbednosne službe, ova stvar se mora isterati na čistinu.

  15. Ako niste primetili odliku ove Vlade a to je da se na potencijalni problem reaguje munjevito i punom snagom,svaka cast za praksu.

  16. Kada bi i Crna Gora radila efikasno i pošteno kao Srbija, ovaj slučaj bi se brzo rešio.

  17. Molio bih vas da pocnete da delite i gas-maske svojim redovnim citaocima zbog prekoracenja dozvoljene kolicine botovskih gasova. Spreman da doniram akciju.

  18. Danas se pretvorio u poligon za polaganje ispita sns botova.
    Treba prepraviti donje pitanje u "Nisam bot" pa ko stavi štiklić, izbrisati mu komentat.
    Ps. Juče je Av rekao da će DANAS reći šta je saznao. Ja sam skontao da on nešto zna danas, a ne da je mislio na dnevnu novinu.

  19. Најважније од свега је утврдити праву истину и на тај начин открити да ли је ово још јенба прљава игра и подметачина Мила Ђукановића.

  20. Naravno da je za sve probleme u Crnoj Gora kriva Srbija. Takva kampanja se odavno vodi u Crnoj Gori.

  21. Информације до којих су дошле наше безбедносне службе сигурно ће у потпуности негирати умешаност српских држављања у дешавања у Црној Гори и показаће да је ово још једна у низу измишљотина црногорских званичника на челу са Ђукановићем.

  22. Milo duguje objasnjenje Srbiji zbog hapsenja srba bez dokaza i optuzbi za navodni terorizam.

  23. Rad nasih sluzbi bezbednosti je na visokom nivou i ja ne sumnjam da ce sto pre doci do istine sta se stvarno dogodilo.

  24. Ma pustite vise te Milove igrice. Kad god mu je trebala podrska, on je ili napadao Srbiju, ili je vredjao, ili ovakve dogadjaje rezirao. Jadan on, kakvo nevinasce.

  25. Biće kao sa Savamalom. Ćutanje je previše glasno. Zanimljivo je da je ovu vest pomno propratila "armija" SNS botova.

  26. Potrebno je razjasniti situaciju povodom hapsenja srpkih drzavljana, nedopustivo je da se Srbiji podmece.

  27. Javnost treba da bude upoznata sa nedavnim događajima u Crnoj Gori i umešanosti srpskih državljana u svemu.

  28. Verujem nasoj nasoj sluzbi bezbednosti i siguran sam da nasi drzavljanji nisu umesani u desavanja u Crnoj Gori.

  29. Ko sme CIA da cacka? Smesno. Sad se setili 15-16 godina nakon 05. Oktobra i infiltracije stranih sluzbi u sve pore drustva…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.