SDS Borisa Tadića podržala Jeremića

Ostavite komentar


  1. Vau,raspad koalicije je evidentan. Svi se razdvojili i posvadjali… Sad je pobeda Vucica 201% sigurna .

  2. Pa naravno da ce matori da podrzi svog ucenika. Nista drugo nisam ni ocekivao. Smesni su. Nemaju oni nikakve sanse da urade bilo sta.

  3. To nije nikakvo iznenađenje, pa Tadić ga je i izbacio u političku orbitu.

  4. Nesto mi je mnogo prazna sala za jednu sednicu, citavih 15 glasova za Jeremica… i to ako glasaju svi za njega

  5. Podrzava starog saradnika,ali nista mu ne znaci ni njegova podrska kad nema sanse na izborima.

  6. Pa podržava jedino one koji će podršku prihvatiti. aktuelna vlast ne želi takve ljude medju narod, vlast.

  7. Cudi me da narcis nije podrzao sam sebe, a jos vise me cudi da nije iskoristio ovu prilku da napadne Vucica jer je isti kao i ovaj koga je podrzao.

  8. Toliko o tome koliko Tadic drzi svoju rec. Ovog Jermica je pljuvao kako je stizao, a sada ce da ga podrzi. Ne zna se ko tu pije a ko placa. Strasno.

  9. Ironija. Ovi sto pljuju na Tadica, ovako zestoko, misle da ce time naskoditi ovima sto ga podrzavaju. A u stvari, skacu sebi u stomak. I svojoj deci kojoj nude da ih vaspitavaju i vode u bolji svet Dragica Nikolic, Jorgovanka Tabakovic i Ceca Velickovic. E mucenici. Najbolje ostavite mozak po strani i onako slepo, sve pare koje vam Vucic udeli, dajte deci za obrazovanje. Mozda vas ona jednog dana vasa deca izvuku iz blata u koje ste sebe i njih uvalili.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.