SDS: Kakve veze ima opstanak namenske industrije sa privatnim poslovima finansijera SNS?

Ostavite komentar


  1. „…Kakve veze ima opstanak namenske industrije sa privatnim poslovima finansijera SNS..“
    Pa u doba privatne svojine namenska industrija ni ne moze da ima drugog nosioca. Tako je i po NATO standardima sa kojima se uskladjujemo. Nema tamo drustvenih samoupravnih OOUR-a. Nekome ko je zavrsio klinicku psihologiju po tim ideologijama to tesko ide u glavu ali sta da radimo.

    1. To šta da radimo je da prestanemo da botujemo i branimo ne odbranjivo. Nikmo ne kaže da privatne firme ne učestvuju u utakmici ali ne da jedna od njih ima prioritet da izvozi po ceni koja je niža od proizvodne, diskriminiše se Jugoimport na uštrb privatne kompani gosp. Tešića koji je finansijer SNS-a, a onaj ko plaća taj i odlučije.

    2. Dosta je vojne opreme doticni prodao napunio svoj dezivni racun i dosta !

  2. Zamolite Vašu podpredsednicu Trivan i Vašeg PR Krstića i Vašeg ortaka Dinkića da Vam ugovore sastanak pa pitajte lično, da li ste se tako dogovorili, kad ste osnivali SNS

  3. „zbog čega oružje ne izvozi državna kompanija ‘Jugoimport’ i zbog čega je izvoz oružja gotovo u potpunosti prebačen na privatnu firmu Slobodana Tešića“

    Bez namere da ikoga opravdavam, ali ovo je pitanje za vas! SDPR je u vase vreme izgubio tradicionalna trzista i njih je „zamenio“ vama odan privatnik. Nazalost SDPR, posle „uspesnih“ poslovnih porteza sada ne sme da se pojavi na trzistu nekih zemalja.
    Umesti da se drzava bogati, mi punimo dzepove preprodavcima bivsim i sadasnjim!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.