SDS: Lutovac jednostrano prekinuo proces ujedinjenja u veliku DS

Ostavite komentar


  1. Hahaha, velika DS. Ko o cemu, baba o ustipcima. Dokle god, ne odete, vi, kompromitovane glavesine, od DS-a nema nista, kao ni od ostale, tuzne, jadne opozicije.

    1. Koji su to dans u DSu a da su kompromitovani? Jedino DS menja kadrove , ostale stranke imaju metuzaleme po 20 do 30 godina na čelu.

    2. Lutovče ne dozvoli da te ovi izigraju prvo ujedinjenje pa da te smene ,samo hoće leba bez motike i još jedno posmenjuj gradske odbore uglavnom svi koketiraju sa naprednjacima ,svi su kupljeni po gradskim odborima, lepo i jasno ko god iz DS u općini ima neku bolju poziciju znaj da ga drže u šaci on čuti dobro mu je i nema da, pogledaj te Suboticu ni jedna kritika na račun SNS tu je sve jasno

  2. Pobrkali ste loncice. Ne ujedinjujemo se nego treba da nas zamolite da se vratite. Ko je koga izdao i pobegao i to u kakvom trenutku…. ako necete ne trebate

  3. Ma nek ga tadic smeni kad je tako nestasan.
    Stvarno fore su vam Pasicevske. On je tako kad je bilo gusto u politickom zivotu Juhoslavije bezao od odgovornosti, glumeci bolest, starost i razna bekstva.
    Ali sve je to vec provaljeno manite se corava posla i.pocnite da radite nesto drugo, jer pokitikom.ne zelute da se bavite aktivno posto ste podmiceni.
    Za bilo koju funkciju ili posao treba imati karakter. Inace od tog posla nema nista. Najpre se ne moze postati covek, vec se regresira na nivou beskicmenjaka.
    KARAKTER! KARAKTER! KARAKTER!

    1. A SNSovci imaju karalter, jel. Prepuna im stranka preletaca prevrtljivaca, karierista i hohstaplera.

  4. Poziv za ujedinjenje nećete dobiti nikad, možda samo poneki vaši, retki, neukaljani pojedinci, dobiju mogućnost, da potpišu pristupnicu i uz pokajanje se vrate u DS, kao obični članovi i to je sve. Ali BoTa, nam ne treba, nikad više ništa sa njim, neka se kod njega u SDS, utope ovi pučisti, sa baba Vidom i Šumijem, na čelu, to je sve!

  5. Pored ujedinjenja treba pokrenuti proces reuclanjenja. Da se vrate oni koji su sad u partijama na vlasti. To su vam bili najbolji kadrovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.