Poruka sa sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Reakcija Srbije će biti odgovorna

Ostavite komentar


  1. Nas Vrhovni svako malo drzi sednice ovog saveta samo da bi posle mogao da ode na sve njegove televizije i da odrzi dug govor o tome kako ga ti nevaljali i pokvareni Albanci zabrinjavaju a i da opali po „izdajnickoj opoziciji“ koja je u zaveri sa Albancima, „pojedinim ambasadama“ i „antisrpskim NVO“ hoce da srusi i ponizi Srbiju a on to kao ne da. Kako mu ne dosadi vec jednom?

    1. Auuu, ko je nama u Savetu za nac. bezbednost!!! Vulini, vucici, brnabici, nebojse iz beograda…
      To je kao da vam o operaciji odlucuje lekarski konzilijum sastavljen od molera, obucara i knjigovodje.
      Bezbedni smo do moga…

    2. Kad na njegove provokacije odgovorim ozbiljno, odgovorno i cvrsto, on postane vrlo emocionalan.

  2. Kanda ce vulin diplomirati VOJNU OBUKU a sve u interesu gradjana Srbije, stara praksa kao sa diplomama i sa doktoratima, sve moze u Srbiji, a to sto savet nista nece uraditi, samo glumataju kako se bore za Kosovo, verbalno im nema premca u Evropi

  3. Pa,Julin o-5 dezertirao!!! Kako je smeo da napusti vojnu vezbu?

  4. Da se odmah ustanovi na koji način i od koga je Vulin dobio otpust sa vojne vežbe. U suprotnom dezerter je po Zakonu. Ponovo…

    1. Zar VI ne znate da postoji nagradno odsustvo?
      Kao primeran vojnik dobio nagradno.Ako nastavi da se tako vlada i ispunjava zadatke pretpostavljenog(čitaj vrhovnog komandanta),dobiće na kraju značku primernog vojnika. i skraćenje.

      1. Obuka 15 dana, „značka“= 15 dana ! Gotova obuka. Sledi ispit koji će mu zadati Vrhovni .

      2. Vulin nakon obuke ce dobit orden za hrabrost…ha ha
        Koji patriota bre…Sramota

  5. Dokle ce nas ova vlast zastrasivati? U svemu vide zaveru i opasnost , samo da bi oni na strahu vladali, a ovaj nesrecni narod cutao i molio se da ne bude rata Ko nam to preti? Doneli su deklaraciju, pa sta? Donesite i vi , da necete nikad priznati Kosovo, da nikad nece biti u medjunarodnim organizacijama , pa neka im takve drzave. Kipar je podeljen i taj grcki deo je razvijen i clan UN a turski deo nerazvijen i inikad ga Kipar nece priznati. Uradimo isto, razvijajmo ekonomiju, standard, vladavinu prava,,medijske i svake druge slobode, nezavisne institucije, regionalnu saradnju, nekoruptivnu drzavu. Ova vlast to ne moze da uradi i zato treba da ode.

  6. Bezbednost?
    Evo danas je sa skela zgrade pao radnik u Kosovskoj Mitrovici na devojčicu koja je prolazila ulicom (slika Srbije)….
    Srbija je već 30 g žrtva ratne i urbanističke mafije.

  7. Cirkus! Jutarnja revija pajaca. A kosovska platforma za dijalog sa Srbijom? Pa, ovi jadnici koji su danas na vlasti u Srbiji, znajući mentalni sklop aleksandra vučića i njegovih slugu – da je situacija obrnuta, da su oni na mestu kosovskog rukovodstva -doneli bi u najmanju ruku istu platformu, ako ne i tri puta oštriju.

  8. Vidim da ce protesti da se pojacaju do krajnjih granica, da ce postati jos masovniji. Vreme je da protesti udju u novu fazu otvorenog zahteva da vlast koja nas uvodi u nove stare ratove smesta podnese ostavku, da se raspusti Skupstina i da se ide na nove izbore. Takodje da se u medjuvremenu raspise referendum o pistupanju u EU i o statusu Srbije u pogledu vojne neutralnosti.

  9. platforma nije nikakvo iznenadjenje..ali da nije ozbiljno umrla bi od smeha kada je Vucic umesto vucica sa dramskim zastojima nama saopstio sta nam uradise oni..toliko se uzivio da sam morala staviti dzozluke na oci i uverim se da na ekranu nije AV..Da ih ne znam rasplakali bi me..pa cekaj platfornu smo znali,znamo njihov cilj..sada treba delovat u dva pravca…da se izbaci kosovo iz agende za ulazak u EU i sacekaju bolji dani, ili da priznamo drzavu kosovo i razocaramo pola sveta koji smo molili da priznaju..dakle ostaje samo prva varijanta-odrediti cvrsto granice zamoliti da imaju status u odnosu na evropu kao Srbija sada..i uci u EU..Ako nas odbiju to je znak ,,priznajte pa udjite zajedno…sto za narod i nije tako lose..jahao te kurta ili murta donji si..

  10. A kad ce da reakcija? Znaci savet je zasedao i doneo odluku da ce zasedati i onda razmotriti odluku o zasedanju u vezi sa reakcijom. Ko da se narod kopča na ledja.

  11. Ana kaže:“reakcija Srbije ce biti odmerena i odgovorna“ Selakovic kaže da ce odgovor Vučica biti:“racionalan, odgovoran, ozbiljan i čvrst“ Ni jedno ni drugo nisu odgovorili, šta je to suštinski, što ce Srbija uraditi?! Diletanti su za politiku, kako za spoljnu, tako i za unutrašnju, svi zajedno na čelu sa Vučicem! Niti imaju strategiju, niti rešenja, ne samo za KiM. Jedino što se zna, to je, opet je državni vrh Srbije iznanađen potezima Pristine i sad kuka nad zlom sudbinom?! Umesto da je Beograd/Srbija bar korak ispred Prištine, ona je tri koraka iza?! Srbija je MORALA pre Prištine da ima Platformu za nastavak dijaloga, zar ne! Da smo uređeno i demokratsko društvo, zbog vaše NESPOSOBNOSTI, svi zajedno bi na čelu sa PRVOROĐENIM, bar ponudili OSTAVKE! Nažalost, niti smo uređeno društvo, niti u ovoj zemlji vlada demokratija! VLAST TO SAM JA, ZAKON TO SAM JA, USTAV TO SAM JA, u potpisu PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE Aleksandar Vučic.

  12. To znaci Aco Srbin se obraca naciji veceras u udarno vreme u dnevniku svog javnoga servisa.

    1. Zaboravio si dobri moj Jovane gostovanja/domacinstva na ružičastoj TV kod Sarape, srecnoj TV kod Milomora, zatim slede TV Prva i O2, a kao šlag na tortu sledi RTS! Jedino je diskutabilno, da li je PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE u ulozi gosta ili domacina? Meni se čini da je ovo drugo! Pozdrav!

  13. Pa oni se, izgleda, trude svim silama da obesmisle karakter, funkciju, idejnu zamisao i osnovna načela postojanja tog Saveta za nacionalnu bezbednost. Ako sve češćim sazivanjem sednica imaju nameru da drže i podižu tenzije i plaše sopstvene građane onda su u tome uspeli ma da stoji i činjenica da je posrnuli narod već podosta oguglao na sve to i prepustio se sudbini i Bogu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.