Selaković: Erdoganova poseta dokaz da je Srbija politički zrela

Ostavite komentar


  1. Istorija koja nas je sputavala da izađemo iz njenih i treba da ostane istorija ,a ne budućnost!

  2. Od kada je bitno šta predsednikov čuvar voznog parka ima da izjavi. Aaaaaa pa da, od kad imamo predsmijera imamo i sekretaricu kvaziministra. Tadić je za ove mala beba, on se bar nije mešao u svoj posao pa je i manje štete napravio ovi su već uveliko rekorderi. Nazdravlje neka im je.

  3. Zašto sve novine pišu o gužvama a ne broju Turskih fabrika. Poseta Edogana može da ojača ekonomsku saradnju između dve zemlje.

  4. "Mediji prikazuju samo gužve na ulicama,a mi imamo toliko uspeha !!!"-Tim rečima,naš ministar preletačević,na rts-u!-"Hvala na (samo) pozivu!"

  5. Neverovatno! Pa da li je nama stalno neophodan neko drugi,neka tudja "sila" ne bi li nam objasnila ( uBEDILA) da li smo ili nismo ZRELA drzava,ljudi…
    A kralja Aleksandra i Ataturka u smislu komparacije sa gore pomenutom dvojicom ne bi komentarisala,al““ se zato slatko ismejah!

  6. Da li ce sledeci pompezni docek biti za Hasima Tacija i Ramusa Haradinaja, posto si oni "kljucni" faktor za mir na Balkanu. Sve je moguce sa ovim samokrunisanim diktatorom u pokusaju kada prima dokazanog diktatora Erdogana, po pitanju ljudskih prava i odnosa prema medijima i slobodi govora e, tu su slicni kao braca, nema sta. Nova parola bi trebala da zvuci pored one vec izlizane ( "VUCICU PEDERU" ) " VUCICU ERDOGANU"!!!

  7. Da ovoga placa Vucic,pa da ne komentarisem.Ali mi svi placamo ovu nesrecu bez mnogo znanja,elementarne logike i poznavanja poslova ceremonijal majstora za cuvenu inauguraciju sa decijom izlozbom a bez rashladnih uredjaja odgovarajucih za tolike goste i prostor.
    Jeftini zakljucci i povrsno znanje jako mnogo kostaju a pred normalnim svetom nas srozavaju pa sluzimo za podsmeh.
    Tetka iz Kanade,Miljacka,beatifikacija pape Franje…ovoliko lupetanja bi moglo i volonterski pa da imamo da placamo mig-ove i bratski ruski gas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.