Selaković sa Devenportom: Očekujemo da Srbima bude omogućeno glasanje na izborima

Ostavite komentar


  1. Pa nije bas kako vi sve to zelite selakovicu.Ja zivim vec duze godina u dijaspori,i svaki put kad je glasanje u mojoj maticnoj drzavi,ja to moje gradjansko pravo obavljam postom.Ne mogu ni da zamislim tako nesto glupo i da optuzim zemlju koja me je primila i ugostila,da oni meni „OSPORAVAJU“ da glasam.Zadnji put smo ja i supruga platili 50 Eura i poslali glasacke listice preporuceno.
    Pa koji ste vi onda faktor da vam se udovolji sve sto zamislite?Ako ste patriote kao sto se izjasnjavate,platite i glasajte to vam niko ne osporava.Ali vas „zulja“cipela za nesto sasvim drugo,a to je da bi takvim sistemom“postom“vucic izgubio mnogo glasova na Kosovu,sto mu nikako ne odgovara,a i kosovski srbi bi se predstavili u pravom „ruhu“.Ali,ti ces moci da glasas selakovicu i ovo tebe ne pogadja.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.