Selaković: Sporazum u SAD – učinak koji je pre nekoliko godina bio nezamisliv

Ostavite komentar


  1. Upravu je dopre par godina je bilo nezamislivo da potpisemo sporazum kojem kao zahvalnoststo I real prizna je Kosovo mi premestamo amasadu I kvarimo tradicinalno dobre odnose sa Arapskim zemlja. I to sve za slikanje I upaljac od Trampa stvarno neverovatno

  2. Nije mi jasno sta je narod ocekivao po pitanju Kosova? I vrapcima je jasno da je Srbija, nazalost, u ivom istorijskom trenutku izgubila Kosovo. Razlozi su brojni, od katastrofalno lose politike prema Kosovu tokom XX veka, preko otvaranja granica za Albance nakon WW II, prihvatanja Ustava 1974, uzasno lose demografske situacije srpskog u odnosu na albanski narod, pa sve do idiotske spoljne politike i njene orijentacije ka Kini i Rusiji, a ne prema EU i NATO. Sve te greske nsplacene su pteko Kosova i daj Boze da tako i ostane.

  3. Tačno tačno, nisam mogao da sanjam da će neko da potpiše briselski sporazum i da bude preveden žedan preko vode pa se to desilo.
    Sada bi Albanci da su objektivni u Prištini pored klintonovog spomenika trebali da podignu još jedan za AV.
    Još 98 i 99 god, AV je sa klintonom blerom i šrederom radio u korist nezavisnog Kosova, rezulat se vidi danas.

  4. “Ne dam Trepču, ne dam Gazivode!”, pre par godina grmeo je predsednik, a sada se vidi da smo ga tiho izgubili, pa ćemo biti srećni e da dobijemo makar koji kilovat. Kakav uspeh! Ko zna šta smo sa ovima još izgubili u mraku koji su napravili i održavaju..

  5. Niste potpisali sa „njima“ ali u njihovu koriste jeste, i to ste još potpisali sa amerima. Sad ćemo na najmanje „kmeee“ od albanaca da dobijamo šamare od amera. Pametnom dosta.

  6. Tacno. Pre par godina je bilo nezamislivo da Izrael prizna Kosovo.Sada ce biti tamo i njihova ambasada.

  7. Da vidimo „kolika pažnja i poštovanje su iskazani prema Srbiji i prema regionu“: Vucic je dobio domace zadatke, da ne priznaje Hezbolah, da ne kupuje tehnologiju 5G od sumnjivih firmi , da preseli ambasadu Srbije iz Tel Aviva u Izrael. Time je stavio prst u oko „nasim prijateljima“ iz Palestine. Oglasio se vec Ambasador Palestine u Beogradu Mohamed Nabhan i ocenio da je to, ukoliko se desi, protivno međunarodnom pravu i rezolucijama UN koje se ondose na palestinsko pitanje. Generalni sekretar Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO) Saeb Erekat ocenio je da je Palestina „žrtva predizbornih ambicija“ američkog predsednika Donalda Trampa. Treba napomenuti da Veći deo međunarodne zajednice ne priznaje zvanično Jerusalim kao glavni grad Izraela i smatra da takvo priznanje mora biti deo rešenja decenijskog sukoba sa Palestincima po modelu dve države u kojem će istočni Jerusalim biti glavni grad buduće palestinske države.
    Eto sta je „velika i herojska borba Vucica“ donela Srbiji. Posto su njegovi klakeri vec dobili radnu obavezu da zamazuju i premazuju po medijima. Hvala Danasu sto je jedini medij koji je sinoc izneo istinu da nema potpisanih ni bilateralnih ni trilaterarnih dokumenata zarad kljuceva privezaka i hemijske olovke.

  8. Ko zna, mozda se ipak vrati vreme- Aljbina Kurtija…!! Ovako , od kolateralne stete dostigosmo , bilateralni sporazum sa USA i osvojismo Zlatni plajvaz…!!

  9. Izmišljate nešto čega nije ni bilo,pa vi ste uz pomoć laži,lopovluka,krinala,ucena i sl.došli na vlast.Ne žurite ti i tvoj šef sa potpisivanjem priznanja,doći će i to na red.Pa vi ste potpisivanjem Briselskog sporazuma stvorili preduslov za priznanje .Čime se ponosite,od ponižavanja tvog šefa,ponižena je Srbija.Tvoj šef se hvali olovkom,što je dobio na poklon,da li je olovka vrednija od Kosova?“Čega se pametan stidi,time se budala ponosi“Te vaše laži prolaze samo na ružičstim medijima i kod vaših poltrona,botova…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.