Sergej Trifunović: Ništa se neće desiti 13. aprila, jedino će možda Vučić zaplakati

Ostavite komentar


  1. Ništa se neće desiti 13. aprila, rekao je covek koji dobija stotine hiljade evra za uloge u serijama i filmovima, dok narod nema sta da jede a mnogi i koji imaju, beze u inostranstvo. Pored Sergeja, Srbi ce i dalje da beze u inostranstvo, sta ga boli uvo, ima lovu. Samo ne znam sto se namecu kao lideri protesta i odlucuju ko ce dobiti mikrofon ako ce ONI da odlucuju da li ce narod da pravi revoluciju a narod ih ni nije izabrao da oni predsatvljaju protest, oni su se sami nametnuli jer imaju ozvucenje i kamion. I jos nas nazivaju provokatorima koji rade za vlast ako zelimo revoluciju, sta je posao saradnika BIA ako ne da drze protest pod kontrolom? Ko drzi protest pod kontrolom? Evo vidimo, ne mi koji protestvujem, nego Sergej. Sad vidimo zasto je otfikario Jankovica i uzurpirao PSG i stavio se na celo protesta.
    Zar nismo culi da Sergej voli Legiju i slicno? Izgleda da su napali Sasu Jankovica da naprave spin, sada se vidi ko zaista radi za BIA. Sasa se odmetnuo od BIA, zato su poslali Misu Vacica a onda i Branislava Trifunovica da napadaju Jankovica a onda je Sergej preuzeo PSG. Izgleda da je sve orkestrirano od strane BIA, da njima nista ne fali ako padne Vucic. Bas da vidimo kad padne Vucic da li ce Sergej da podrzi otvaranje dosijea svih dousnika ili ce da izmisli neku foru da spreci otvaranje dosijea i objavljivanje sta je koji dousnik radio protiv komsije, rodbine, prijatelja, opozicije, itd. Sve u svoje vreme. Em su se postavili sami na celo protesta em sada sprecavaju revoluciju. Strasno. Jadan narod, i dalje ce sve da bude isto, a Sergej ce dobiti neku novu ulogu i 200 000 evra.

    1. Ma Amerikanci su tu jaci nego Rusi. Kad se Nemci umesaju onda CIA nema sansu sa BIA. Samo da ne bude na 500 000, a onda prolece nema sansu pred nastupajucim letom. Sto se filmova tice tu je gluma i tamo hleb nije pravi da ga dovoljno ima za narod. A nece moci dugo da izdrzi snimak iz profila bez da ne odsece nekom uvo dok sedi na WC solji.

    2. Šta li je sve čovek u stanju da i..upa…Inteligencija se ne stiče,sa njom se čovek rađa,posebno sa svojom a ne tuđom,diktiranom.

    3. Pa ako si ti narod i nme zelis da te vode politicari i odlucuju o revoluciji, ti onda nemoj da ih slusas.

    4. koje on da odredjue sta ce biti.s takvim stavom nista i nece,kad bi tebe slusali nista i ne bi bilo.

    5. Sergej je svaki svoj dinar u zivotu zaradio svojim radom, da li 1000 ili 100000 eura, nije ni bitno. Nije on kriv sto narod zivi kako zivi, i to je i poenta, moglo bi da ga apsolutno ne interesuje, pa opet trosi svoje vreme i energiju da svima bude bolje. Njemu je dobro, ovo mu nije potrebno, a opet je tu gde jeste. Protesti su pod kontrolom jer da nisu, ta ista BIA bi odavno prekinula sve, zajedno sa MUPom. Oni koriste i najmanju mogucnost da govore lose o proterstima, zamislite samo nasilje. Ne moze se tako na ovakvu vlast.

    6. Mozda, samo mozda, ti mozes sam sebi da pomognes da ti bude bolje… batali Sergeja i bilo koga drugog, vesti, TV, internet… pokusaj da boravis u prirodi za pocetak. Sve najbolje i polako!

    7. A sto se Sale mucis u nemastini,sto ne odglumis neku ulogicu negde za par hiljada evra… Sto se ljutis na Sergeja,idi brate pa i ti glumi za tolike novce…

    8. Zasto ti ne poklonis 1.000.000 Eu narodu. Zastiti ga, sto si spopao Sergeja. Izvini zaradi 2.000.0000 Eu pa daj narodiu. Zasto Sergej dadaje a ti da blejis i kritikujes.
      El

  2. Sta ti je bre Serggeju Trifunovicu???? Sta bre da prestane…. Eh, tvoja borbenist i hrabrost kratkog daha…. Nemoj da smaras i siris defetizam covece, kakav brod zaljuljan, kakve rupe, ima da idemo do kraja.Ravnanja radi ja imam 67 godina i nijedan protest nisam propustila! Glavu gore covece!!!!!

    1. Tesko ces ti s ovcama da izadjes na kraj … I to malo normalnih i pametnih ce uskoro napolje … ne vredi , jaci su za Zadruge , za Farme , za Jutke … pogledaj samo koji je to profil ljudi … Mi smo , nazalost , otisli iz zemlje ali vas podrzavamo . Samo napred !!!

    2. Kakve su ovo defetisticke izjave pred glavni miting u Beogradu?Svoje misljenje nek zadrzi za sebe,nije fer da nas obeshrabruje,na sta to lici?!!!

  3. Bravo Sergej
    Sve što kažeš je istina. Pravo u metu. Ma bravo Sergej
    Sve je danas u Srbiji laž
    Što kaže Milojko Pantić,
    Lopovi postali gospoda
    Prostitutke elita
    A nepismeni državni funkcioneri

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 8

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.