Trifunović o Vučićevim odlascima u crkvu: Ništa više nije smešno, ovo su poslednji momenti da postanemo zdravo društvo

Ostavite komentar


  1. U pravu je Sergej, sve je otišlo dodjavola čim smo došli dotle da on uredjuje zdravo društvo.

  2. Kakva nepovezana „kritika“, kao trabunjanje za kafanskim stolom negde pred fajront.

  3. Samo se ti moli bogu. A ja ću da tražim izlaz iz situacije u kojoj se Srbija nalazi..!!

  4. Ima uglja u Srbiji samo treba kopati.Zatvoreno je na desetine rudnika kao neisplativi,evo prilike.Vučić kuka za drugim ugljem;koksom. koji su Kinezi ili mi uvozili iz Ukrajine za železaru kao i rudu gvožđa.Čudno je da se sekira predsednik,a da vlasnik ćuti?

  5. Zdravo društvo nije društvo koje mrzi sve što je srpsko, koje više poštuje druge nego sebe, koje uništzava svoju proizvodnju zarad uvozne robe, koje uništava svoju Vojsku….to nije zdravo društvo uopšte!

  6. Legijac pusti Legiju ubicu iz zatvora sa ti izvodi beretke na ulice ! Jel ima neko da mu kaze „ne sviraj bree vise“?

  7. Samo se ti i dalje moli a ja ću da rešavam probleme Srbije mesto tebe.

  8. TEBI PRIJATELJU IDE BOLJE GLUMA ,MANI SE POLITIKE NIJE TO ZA TEBE.

  9. Život prođe, mladost, ludost, a zašto?
    Zato što se pametni sklanjaju od budala u politici, idu linijom manjeg otpora ali na kraju se, kao pijanac, bude mamurni i glava ih boli. Verujem da je još ostalo pametnih i poštenih da možemo da biramo ljude koji će upravljati našim novcem i neće zaboraviti da je to naš novac.

  10. No nego treba da se molimo Amerikancima oni će nam donijeti raj i blagostanje.Trifunoviću imao si svoju šansu i narod je rekao šta misli a ako vi mislite da ste nešto više od naroda onda je to vaš problem.O Vučiću želim najmanje da pričam klasićni politički mufljuz koji ništa drugo u životu nije ni radio mego palamudio i nosao gajbe ali je činjenica da je ekonomija i infrastruktura na višem nivou nego prije deset godina .Sad što nas vodi prefrgan i narcisoidan establišment to je odraz tranzicije svih postkomunističkih zemalja i trebaće nam još puno vremena da se prvo mi kao pojedinci i društvo opasuljimo pa će onda i političari da nam postanu prihvatljiviji i narodskiji.

  11. Svi na izbore i kontrola izbora imamo posla sa prevarantima.

  12. Predložila bih nekom od naših zvaničnika da malo svrate i u Kolarac. Zgrada se raspada. Nema kristalnih lustera i pozlata. Valjda će nekad neki predsednik Vlade i ministar kulture zalutati i tamo.

  13. @Vladdimir – Tvoj gazda ga već uređuje ali nismo svi poslušnici.

  14. Ako nastave ovako da ponavljaju na svakim izborima da pada Vucic,imaju sanse da jednom i pogode

  15. Svaka turbo – folk pevaljka okupiće u Srbiji na koncertu više publike nego, na primer, koncert beogradske filharmonije. I? Šta je narod time rekao?

  16. Ne mozete vi bez trojanskih konja. UDBA jos uvek kroji sudbinu Srbiji i drzi je u okupaqciji jos od vremena OZNE,

  17. Mnogo vam je dobra ova selekcija komentara. Botovi se raspojasali, a normalni ODUSTALI. Njihove komentare ne objavljujete.

  18. Ja sam apsolutno protiv ove nasilne vlasti, ali gospodine Trifunoviću,vi koristite istovetnu retoriku zapitajte se čemu to vodi.

  19. Bilo bi više uglja samo da taj ugalj iz Kostolca ne odlazi u privatne Džepove.Seljacima oduzeta zenlja plaćema koliko je drugom bila volja.A sada velike količine uglja prodaju se za nečije privatne interese.Čak je i Viminacijum privatno arh.nalazište koje je iskorišćeni u nečije privatne svrge.Šta sa tim ima običan seljak koji je godinama tu kopao i čiji su preci živeli od tih njiva izvora i lepote.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.