Trifunović o Vučićevim odlascima u crkvu: Ništa više nije smešno, ovo su poslednji momenti da postanemo zdravo društvo 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Smatram da je jako neukusno komentarisati postupke osoba sa bilo kakvim poremećajima, telesnim ili psihičkim.

I da bi za naše spasenje, bilo korisnije da tražimo praktične izlaze iz situacije, u koju nas je jedna takva, budući na odgovornom mestu, gurnula u kanal u kome se nalazimo, kaže za Danas glumac Sergej Trifunović i nekadašnji lider Pokreta slobodnih građana komentarišući današnju izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da moli Boga da prestane rat u Ukrajini, takođe i da negde nađemo ugalj.

„Svakoga dana će biti sve teže. Samo se nadam da prestane rat u Ukrajini. Boga molim. Ja sam išao nekoliko puta godišnje u crkvu, sad više ne znam šta da radim, da idem svaki dan da se Bogu pomolim da nešto pomogne. Ovo nema veze s nama“, rekao je Vučić danas u Leskovcu.

On je ipak naveo da država drži sve pod kontrolom, da je dinar stabilan, da plate i penzije ne kasne dan…

„Raste sve, ali do kad? Ljudi, ugalj zbog kojih ste držali demonstracije protiv nas – govorili da treba da ga ukinemo, da ne postoji, je otišao tri puta, u nebesa, sad Boga da molimo da još negde nađemo ugalj. Ne vredi, kataklizma“, naveo je Vučić.

Trifunović kaže da ništa nije smešno.

– Na tu temu, ništa više nije smešno, razbibriga i zabava, a izbori su za manje od mesec dana. Ovo su poslednji momenti ako želimo da postanemo zdravo društvo, a ne rastrojena plemenska zajednica – zaključio je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari